tiistai 4. marraskuuta 2014

Blue november

Saimme kuin saimmekin kuvattua sunnuntaina tämän syksyisen asun tänne blogin puolelle. Viime kuvailut teimme hieman mukavammissa olosuhteissa aurinkoisessa Italiassa. Sunnuntaina täällä Suomessa tuuli ja sade piiskasivat mukavasti kasvoja vasten ja ilma tuntui juuri niin marraskuiselta, kuin vain tuntua saattaa. Huumorilla tästäkin selviytyi. ;D

syyslookmarraskuusininen-takkiTakki Kristine Vikse (saatu blogin kautta), housut GT, paita Lindex,laukku LV

Kristine Viksen ihanan pehmeä ja pirteän sininen takki on yllättävän lämmin ja sen sisälle on mukava kietoutua viileillä syysilmoilla. Takki on väljän mallinen ja siksi sen alle mahtuukin hyvin paksumpikin villapaita, jos kylmyys sitä vaatii. Sunnuntaina lämpömittari oli kuitenkin sen verran plussan puolella, että valitsin takin alle hauskan pallopaidan, joka sopii tähän syksyyn hyvin.

nahkahousutpallopaitaKristine-Viksesininen-asu

Kuvat saatiin otettua pikavauhtia, sillä kuvaajan sormet alkoivat olla jo kylmyydestä kohmettuneet. Jonkin aikaa sateessa seisoskelu alkoi jo kastelemaan hiuksianikin ja kampaus alkoi valua päätä myöten, joten kauaa emme kuvia voineet napsia. Kuvat jokatapauksessa purkissa ja tervetuloa vaan marraskuu! Mitäs pidät sinisestä takista ja kokonaisuudesta?

Follow me: Bloglovin, Blogilista, Instagram

Share:

4 kommenttia

Soiku kirjoitti...

Kyllä marraskuukin voi olla ihana sateesta, tuulesta ja pimeästä huolimatta. Asukuvistasi ei voi olla pitämättä! Ihanan värinen takki ja pallopaita. Kokonaisuus on kaunis ja valokuvat hyviä ja sumun seasta erottuu myös ihanat joutsenet. Hyvä kun saitte ne kuvaan mukaan!

november kirjoitti...

Todella kaunis sininen takki! Todellinen piritysruiske marraskuuhun. Ei tämä syksy nyt niin kauheaa ole. Ihanaa, että meillä on neljä vuodenaikaa.

beautyboxbys kirjoitti...

Marraskuussa on jotain viehättävää. Jos olisi aina kesä, niin sitä ei osaisi arvostaa. Kiitos paljon. :) Joutsenet sattuivat juuri sopivasti kuvauspaikalle. Hyvä tuuri.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos. :) Tuo sininen väri on kieltämättä piristävä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig