torstai 13. marraskuuta 2014

Keskiviikko-viikon piristys

Vietimme keskiviikkona mieheni kanssa yhteistä vapaapäivää. Kiireen ja harmaan syksyn keskellä on ihana hengähtää keskellä viikkoa päivän ajaksi ja keksiä yhdessä jotain kivaa tekemistä. Aloitin oman aamuni heti kymmenen aikaan kosmetologilla. Kasvojen kevyt puhdistus ja rentouttava hieronta tekivät hyvää ja olo oli ihanan rentoutunut heti aamusta.

rannallachanelTakki D&G, kengät Make Way (saatu blogin kautta), mekko Mango, kaulahuivi Lindex, laukku Chanel, hanskat River Island

Lähdimme myöhemmin syömään lounasta Ravintola Kaisaniemeen. En ollut aikaisemmin käynyt kyseisessä ravintolassa enkä osannut odottaa ruoalta tai paikalta ennalta mitään.  Alkupalapöytä notkui erilaisia herkkuja. Valikoimasta löytyi mm. kaloja, salaatteja ja leikkeleitä. Napostelimme alkupaloja ja samallla ihailin vanhan rakennuksen sisustusta ja "vanhanajan henkeä". Pääruoaksi valitsimme kanaa ja se vei myös kielen mennessään. Lopuksi joimme kahvit. Jälkiruokapöydässä oli tarjolla kakkua ja erilaisia juustoja. En ole vähään aikaan syönyt näin maukasta lounasta, joten varmasti tulee toistekkin poikettua Kaisaniemessä lounaalla. Masu oli kyllä enemmän kuin täynnä, mutta pitäähän sitä välillä herkutella vapaapäivän kunniaksi. Näin kattava lounas oli ihan kivaa vastapainoa paistetulle kanalle ja kasviksille.

tartan-huivi
turkkiasusteitaKaisaniemi

Lounaan jälkeen suuntasimme leffaan katsomaan Vadelmavenepakolaista. Kävimme vielä illan päätteeksi treenaamassa yhdessä salilla ja voin kyllä sanoa, että myöhemmin uni maistui. Vapaapäivään mahtui paljon tekemistä ja oli ihana viettää yhdessä aikaa ja kömpiä kodin nurkista ulos syömään ja leffaan. Lisää tälläisiä päiviä!

 

Share:

2 kommenttia

lea kirjoitti...

Oi, ihanan kuuloinen päivä sulla ollut! ♡ Mulla olis sulle pieni postaustoive: tämänhetkinen arkimeikkisi. Jos siis kerkeät sellaisen tehdä, olisin iloinen! :)

beautyboxbys kirjoitti...

Hyvä idea. Tein postauksen meikistä tänään. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig