torstai 20. marraskuuta 2014

Kukonaskeltakki ja mustaa pitsiä

Viime postauksessa esittelinkin jo tämän kuvissa näkyvän uuden pehmoisen päänlämmittäjän. Tässä vielä asu kokonaisuudessaan, minkä kanssa pipo oli käytössä.

talvitakkikukonaskelkuvioTakki & mekko Zara, pipo Stockmann, nilkkurit Dinsko, laukku Chanel

Olen tämän viikon ajan käyttänyt joka päivä hametta/mekkoa, kun vielä nämä säät sen mahdollistavat. Mustat paksut sukkahousut toimivat hyvin hameen tai shortsien kanssa yhdessä. Viime talvena Zarasta hankkimani kukonaskeltakki toimii nyt myös hyvin, sillä se ei ole kovin paksu. Kylmemmillä säillä se voi käydä liian ohueksi. Pitsinen musta mekko, mikä pilkistää kuvissa takin alta, on parin vuoden takainen hankinta pikkujouluihin. Pitsi on pinnalla edelleenkin, joten otin mekon käyttöön kaapin perukoilta, jonne olin sen pikkujoulujen jälkeen jättänyt. Parin viikon päästä olisi edessä tämän vuoden ekat pikkujoulut. Tänä vuonna olen ollut jo ajoissa liikkeellä ja asu on valmiiksi mietittynä. Kerrankin näin. ;)

asutakkivaatteetviima

Vielä muutama päivä duunia ja loppuviikon vietämme maalla mökin rauhassa. Ihana lähteä taas piipahtamaan mökillä ja ladata hetki akkuja. Sitä odotellessa. :)

 

Share:

3 kommenttia

black and white kirjoitti...

Kivan pirtsakka asu. Kyllä musta ja valkoinen toimivat yhdessä aina! Kukonaskelkuvio vain on hyvä ja antaa särmää mustan kanssa.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos! <3

beautyboxbys kirjoitti...

Tuo kukonaskelkuvioinen takki kuuluu omiin lempitakkeihin ehdottomasti.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig