maanantai 24. marraskuuta 2014

Let it snow

Lumi, kylmyys ja talvi ylipäätään eivät ole niitä omia lempparijuttuja. Mielummin valitsen talven sijasta aurinkoisen kevään tai lämpimän kesän. Perjantaina lumi peitti maan ja ihme kyllä se tuntui ihanan virkistävältä vaihtelulta. Vaikka ilma onkin viileää, niin lumi tuo ihanasti valoa pimeyden keskelle ja onhan myös luonto nyt  todella kaunis. Viikonloppu meni supernopeaa vauhtia. Olimme pitkästä aikaa viettämässä vapaata viikonloppua mökillä. Söimme hyvin, nukuimme lauantaina pitkät päikkärit, ulkoilimme ja tottakai lauantai-iltaan kuului myös Putouksen katsomista. Huomenna on vielä vapaapäivä edessä ja silloin ohjelmassa olisi laittaa hiukset uuteen uskoon. Kuvailimme mökin järvimaisemissa tämän syksyisen asun. Halusin yhdistää mustaa ja valkoista. Sain lumesta inspiraatiota ottaa asuun mukaan tuon pehmoisen valkoisen karvaliivin. Onhan se luminen maisema kieltämättä kaunis!

valkoinenasukaislathattumusta Hattu Seppälä, housut GT, kengät Tamaris, neule Mango, liivi H&M

jainenjarvikarvaliivijeesnow

Mökillä oli joulukoristeet jo laitettu esille. Ehkä kaivan huomenna kotonakin tähdet ikkunoihin ja laitan enemmän kynttilöitä ja muita koristeita esille. Oletko itse kaivanut joulukoristeet jo esille?

mustahattuhattupaamaisema

Follow me: Blogilista, Bloglovin, Instagram

 

Share:

4 kommenttia

tunnelmoija kirjoitti...

Kuvissa on marraskuun luonto kaunemmillan! Nyt viimeistään pitää kaivaa esiin tunnelmavalot, jos ne eivät ole jo esillä. Tunnelmallista marraskuun viimeistä viikkoa!

Kia Karin kirjoitti...

Tämä on kyllä kaunis asu! Sopii lumiseen maisemaan kuin nenä päähän!

beautyboxbys kirjoitti...

Tähän aikaan vuodesta luonto on kaunis jollain karulla tavalla. Kiitos ja samoin sinne! :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos! Siitä se inspis syntyikin. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig