sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lumene Men vartalonhoitotuotteet

Päätin näin isänpäivän kunniaksi esitellä uusia Lumene MEN-vartalonhoitotuotteita. Myös miehet ovat kiinnostuneita hoitamaan ihoaan ja kroppaansa ja siksi onkin hyvä, että heille on suunnattu myös omia ihon- ja vartalonhoitotuotteita. Tuoksut ja purkit ovat miehekkäämpiä eikä ainakaan tarvitse pelätä, että miehet tulevat kopeloimaan naisten omia purnukoita kylppärissä, kun heille on omiakin tuotteita. Pidetään me naiset ne omat tuotteemme ihan omana ilonamme.

Lumene-menLumene

Lumene toteutti lokakuussa pienen leikkimielisen tutkimuksen, jolla he selvittivät suomalaismiesten ihonhoitotuotteiden käyttötottumuksia. Tutkimukseen vastasi 32 suomalaista naispuolista bloggaajaa ja myös minä olin mukana tässä kyselyssä. Vastaukset kysymyksiin antoivat tietysti bloggaajien poikaystävät tai puolisot, joten vastaukset on kuultu suoraan miesten suusta. Tässä tutkimuksen tulokset:

Yleisimmin suomalaismiehen kaapista löytyy näitä ihonhoitotuotteita:

1. Kasvovoide/kosteusvoide: 87,5% vastanneista

2. Kasvojenpuhdistusaine: 50% vastanneista

Lisäksi monelta löytyi after shave -tuote (44%), huulirasva (22%) ja silmänympärysvoide (19%). Keskimäärin miehet käyttivät päivässä noin kolmea kasvojenhoitotuotetta. Joillakin saattoi olla jopa kuusi tuotetta ja vähimmillään yksi. Tuotteet hankitaan melko tasapuolisesti. Enemmistö (37,5%) ostaa tuotteensa itse, mutta monella myös puoliso hankkii tuotteet.

 

Bodywashkosmetiikkaa-miehille

Syyskuussa kauppoihin ilmestyi Lumenen uudet MEN-vartalonhoitotuotteet. Ne sopivat hyvin aktiivisille miehille päivittäiseen käyttöön ja ovat helppokäyttöisiä. Vartalonhoitotuotteiden valikoimassa on kuusi uutta tuotetta. Oranssinsävyisissä purkeissa on sporttisempi tuoksu, mikä on virkistävän sitruksinen. Sinisensävyisissä purkeissa tuoksu on klassisempi ja miehekkäämpi. Tuotteita on saatavana myös lahjapakkauksissa, joten tässähän on hyvä lahjavinkki vaikka jouluun.

 

Tuotteet saatu blogin kautta.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig