lauantai 29. marraskuuta 2014

Matkakuumetta ilmassa

Nyt kun lomamme ovat viimein varmistuneet, niin olen viime päivinä tutkinut ahkerasti netistä toinen toistaan ihanampia matkakohteita tulevalle talvilomallemme. Olemme lomailemassa tammikuun lopulla ja johonkin lämpöön ja aurinkoon olisi tarkoitus päätyä. Talven keskellä parin viikon loma auringossa tekee hyvää. Tämäkin viikko on hurahtanut todella hurjaa vauhtia. Tekemistä ja ohjelmaa on ollut ihan kiitettävästi ja silloinhan se aikakin kiitää kuin siivillä.

Kävin keskiviikkona joulukonsertissa fiilistelemässä joululauluja ja sieltä sainkin hieman joulumieltä mukaani, vaikka vasta ensi viikolla alkaa varsinainen joulukuu. Torstai aamu meni Otavamedian toimituksessa, jossa saimme vinkkejä valokuvaukseen ammattikuvaajilta. Mielenkiintoinen aamu takana ja oli kiva nähdä muita bloggaajia saman pöydän ympärillä. Huomenna vielä duunin pikkujoulut, mutta sunnuntai on pyhitetty pitkille yöunille ja loikoilulle.

merimajakkakesasuhedelmiaviidakko

Viime talvena olimme viettämässä talvilomaa Thaimaan Koh Lantalla. Koh Lantan saari oli oikein mukava kohde viettää rentoa lomaa rannalla löhöillen ja saarta tutkien. Tämän talven mahdollisia kohteita ovat Mauritius, Meksiko tai Aasian suunta. Katsotaan mihin saamme matkan järkättyä.

beachveneananaskohlanta

Vanhojen matkakuvien katselu ei ainakaan helpota matkakuumetta. Poteeko kukaan muu matkakuumetta näin pimeään aikaan vuodesta?

 

Share:

2 kommenttia

kemiamyy1 kirjoitti...

Virhe tuli tuohon loppuun. Siis Lipe turistipaikka ja letkeä(ei liikennettä). Phangan täynnä yllätyksiä. Aito. (Phanganilla on tiet, on hyvä jos onnistuu skootterilla ajo, itselläni ei onnistu, mutta aina sain kyydin).

beautyboxbys kirjoitti...

Moikka! Kiitos kommentistasi. Tsekkasin kuvia Phangista ja näytti kyllä upealta paikalta. Pari kertaa olen Thaimaassa matkustanut ja aina on ollut yhtä kivan tuntuinen maa. Kyllä sinne varmasti tulee lähdettyä taas jossain vaiheessa. Jos ei tänä talvena, niin sitten joku muu vuosi. Ehkäpä sitten juuri Koh Phangiin. :) Hyviä vinkkejä tuli paljon. Mukavaa matkaa sulle!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig