perjantai 7. marraskuuta 2014

Villakangastakkeja

Kylmät ilmat ovat houkutelleet minut katselemaan kauppojen valikoimaa villakangastakkien suhteen. Olen törmännyt monissa blogeissa ja lehdissä malliltaan aamutakkia muistuttavaan villakangastakkiin. Erityisesti beige on saanut minut puolelleen tässä kauniissa takkimallissa. Takin rento malli miellyttää silmääni kovasti ja on samalla myös tyylikkään näköinen. Tällä hetkellä muodissa on muutenkin yhdistetty keskenään paljon rentoutta, sporttisuutta ja tyylikkyyttä. Tämän tyylisen rennon takin kanssa käyvät hyvin niin lenkkarit kuin korkkaritkin. Sateisena sekä tuulisena päivänä asuun voi yhdistää myös hatun suojaamaan hiuksia kosteudelta. Täydellinen kokonaisuus viileään marraskuiseen päivään.

 

villakangastakki1. Jaeger (samantyyppinen täältä) 2. Zara 3. Ted Baker, Hattu H&M, Kengät Nike (täältä)

Ihanan helppoa pukeutumista: lenkkarit jalkaan, "aamutakki" päälle ja menoksi. ;D. Mitä pidät takin mallista?

 

Sis. mainoslinkkejä.

Share:

4 kommenttia

Takkiki kirjoitti...

Mukavan rennon näköisiä takkeja. Kivat kaulukset. Beige näyttää hyvältä mustan kauden jälkeen. Vyöt ovat myös kivoja.

Kia Karin kirjoitti...

Mä en ole ihan varma mitä mieltä olen noista "kylpytakeista". Enköhän viimeistään ensi vuonna ole ihan messissä, kun trendi alkaa olla ohi :-D mutta beige toimii älyttömän kivasti!

beautyboxbys kirjoitti...

Rentous viehättää myös minua näissä takeissa. Katsotaan raatsisiko sitä hankkia uutta takkia talveksi. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Mullakin menee aina hetken aikaa joissain vaatteissa, että niihin tottuu. Muoti vaaihtuu kuitenkin niin nopeasti, että voi olla juuri näin, että se olikin jo viime talven lumia, kun sen hankkii itselleen. :D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig