perjantai 26. joulukuuta 2014

Easy plait

Monesti, jos en jaksa panostaa hiuksiin tai aika on vain kortilla, niin laitan hiukset kiinni. Olen totaalisen kyllästynyt tavalliseen ponnariin ja nyt olenkin taas alkanut tekemään itselleni erilaisia lettikampauksia. Perusranskalainen letti on todella nopea ja helppo tehdä itsekkin ja se näyttää kivalta pitkissä hiuksissa. Varsinkin salilla treenatessa ranskis on tosi toimiva kampaus.

lettibeautybox-letti

Lettikampauksen pohjalla kannattaa käyttää muotoilutuotteita varsinkin, jos hius on liukas tai jäykkä. Suolasuihke föönauksen pohjalle on loistava tuote tuomaan rakennetta hiuksiin. Kuiviin hiuksiin lisätty hiuspuuteri tuo tuuheutta ja hiusten letittäminen on tuplasti helpompaa. Kevyt suihkaisu hiuslakkaa letin päälle pitää pikkuhiukset kurissa.

letti-takaa

Nyt, kun nämä säätkin ovat olleet aika vaihtelevia tuulineen ja tuiskuineen, niin aukinaisia kampauksia on ollut aika haastava pitää. Minulla ovat ainakin menneet kiharat suoriksi tai suoristukset luonnonkiharassa hiuksessa taas pörrölle. Letin kanssa ei ole tarvinnut stressailla miten hiusten käy tuulessa ja tuiskussa. Näin joulunpyhinä letti voi pelastaa, jos hiuksia ei jaksa laitella pitkän kaavan mukaan.

 

Share:

1 kommentti

letti kirjoitti...

Lettikampaus on tosi tyylikäs ja sopii hyvin tumman asun kanssa.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig