sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Freeshape

Tänä aamuna hääräsin omassa kylppärissä ja tapani mukaan kähersin hiukset aamusta. Olin eilen illalla pessyt hiukset jo valmiiksi. En voisi kuvitellakkaan, että pesisin hiukset aikaisin aamulla ennen lähtöä. Pitkien hiusten kanssa menee yllättävän pitkä aika kuivaamisessa ja mielummin annan hiusten ensin kuivua vapaasti ennen kuin föönaan ne lopuksi. Kaapista löytyy yhtä jos toistakin hiustuotetta, mutta tällä kertaa käteen osui KMS Californian Freeshape muotoilusuihke. Käytän yleensä kihartamisessa mielelläni lämpösuojasuihketta, mikä antaa ainoastaan suojaa ja hoitoa hiuksille. Nyt kuitenkin kaipasin jotain vaihtelua tavalliseen hiustenlaittoon ja siksi valitsin Freeshapen. Tuote on ollut kaapissa jo useamman kuukauden, mutta nyt varsinaisesti ihastuin siihen.

muotoilulaitteet

Freeshapea käytetään kuiviin hiuksiin ja se kannattaa suihkia osioittain. Aamulla käytin muotoilurautaa kiharoiden tekoon ja tämä monitoimisuihke antoi kivan joustavan pidon kikkuroiden alle. Testasin tuotetta ensimmäistä kertaa Rooman matkalla ja silloin se toimi hiuslakan asemasta. Omistan myös pienen purkin Freeshapea ja se onkin oiva tuote matkoilla mukana. Yhdessä suihkeessa yhdistyy suoja raudan alle, pito ja viimeistely.

freeshapehiukset

Yhdestä ja samasta tuotteesta löytyy:


  • Lämpösuoja muotoilurautojen ja lämpörullien pohjalle (kiharrus/suoristus)

  • Pitoa muotoilussa

  • Pitoa viimeistelyssä

  • Antaa kiiltoa

Käytän yleensä omien hiusten muotoilussa suoristusrautaa. Pidän taipuisista hiuksista, mutta lähiaikoina olen pitänyt hiuksiani myös paljon ihan vain suorana. Yksi hyvä taipuisuuden ja kuohkeuden salaisuus hiuksissa ovat lämpörullat. Kiharrinta käytän harvemmin, mutta sillä saa myös loihdittua upeat laineet.

kms

KMS Californian tuotteet ovat itselleni muuten tuntemattomia, mutta tähän monitoimisuihkeeseen tykästyin. Onko kukaan muu kokeillut tätä kyseistä tuotetta omissa hiustenmuotoilurutiineissa?

 

Tuote saatu blogin kautta.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig