maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulu kuvina

Mulla meni joulu tosi kivasti mökkeilyn merkeissä lumisissa maalaismaisemissa. Voin kyllä sanoa, että olo on tosi rentoutunut näin pyhien jälkeen. Mitenkäs teillä meni joulu? Herkuttelimme muutaman päivän ihan perinteisillä jouluruoilla. Jouluaattona söimme päivällä perinteiseen tapaan riisipuuroa. Telkkarista tuli vanhat kunnon jouluohjelmat, kuten lumiukko ja tottakai Turusta julistettiin joulurauha. Veimme haudoille kynttilät ja illalla nautimme jouluruoan. Masut täynnä jouluherkkuja availimme paketteja. Aattona on aina jotenkin jännä fiilis. Jollain tavalla lapsuuden joulut tulevat mieleen ja pieni jännitys kuuluu aattoiltaan, vaikka tosin joulupukkia meillä ei ole moneen vuoteen käynyt. Lahjojen availu on kuitenkin vieläkin yhtä hauskaa kuin lapsena. Lahjojen antaminen on ehkä vieläkin nautinnollisempaa. Joulupäivänä kävimme äitini kanssa kuuntelemassa läheisessä puukirkossa vanhoja perinteisiä joululauluja.

kynttilajoulukukatkeittioulkotakki

Luminen maisema koristi mökin pihaa ja ihana aurinkokin näyttäytyi muutamana päivänä. Hyvien ilmojen saattelemana oli kiva käydä tekemässä pitkiä kävelylenkkejä. Olen keskittynyt pukeutumisessa lähipäivinä mukavuuteen ja hyviin ulkoiluvaatteisiin. Paksut neuleet, lämpöiset huivit, kotiasut ja tupsupipo ovat olleet kovassa käytössä.

talvilumi-ikkunajoulupoytafazerlukemassatalvimaisemapiparipahkinawinter

Nyt jälleen kotona ollessa olen ehtinyt käydä hyvin salilla treenailemassa. Eipä ole ollut mitään kauheaa tungosta kuntosalilla näin joulun aikaan. ;) Tänään olisi tarkoitus käydä alennusmyynneissä tekemässä muutama täsmäostos. Tarkoituksena olisi ainakin hankkia muutama neule ja kaulahuivi. Katsotaan mitä kaikkea sieltä kaupoista tarttuukaan mukaan.

 

Share:

4 kommenttia

christmas kirjoitti...

Tunnelmallisia joulukuvia. Henkivät ihanaa huvilatunnelmaa....

AN79 kirjoitti...

Tyypillistä positiivisessa mielessä.

beautyboxbys kirjoitti...

Hih. Kiitti :)

beautyboxbys kirjoitti...

näinpä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig