maanantai 8. joulukuuta 2014

Kietaisutakki

Itsenäisyyspäivänä söimme isolla porukalla maistuvan menun M:n vanhempien luona. Masut täynnä hyvää ruokaa istuskelimme ja jutustelimme ja aika menikin kuin siivillä. Illalla oli perinteisesti pakko katsoa Linnanjuhlat ja ihastella monia upeita asuja. Lauantaina oli myös tarkoitus käydä kuvailemassa lähiseudulla, mutta yllätys yllätys vettä/räntää tuli taivaan täydeltä. Sen sijaan sunnuntaina vettä ei juurikaan satanut. Pyörähdimme kuvailemassa tämän rennon asun merimaisemissa ja ihanaksi yllätykseksi aurinkokin näyttäytyi hetken aikaa kuvausten aikana.

joulukuulångvikauringonsadeTakki Zara, paita Lindex, kengät Dinsko, housut GT, laukku Chanel

Tämä Zaran takki on ollut heti sen oston jälkeen todella kovassa käytössä. Sen pystyy yhdistämään hyvin näin rentoonkin lookkiin juuri sopivasti. Takki on melko ohuen tuntuinen ja todella kevyt, mutta kuitenkin lämmin. Tässäkin asussa takin alla oli ainoastaan t-paita, eikä siltikään rannan viimassa tullut kylmä paitsi sormista.

paris-tpaitalaiturichanel-minipuu

Pienikin auringonpilkahdus saa kyllä hymyn huulille ja mielen pirteäksi. Hyvä tuuri, kun sain sen tallennettua myös kameralle.

 

Share:

6 kommenttia

december kirjoitti...

Kaunis takki ja hyvä väri. Ihania luontokuvia jälleen kerran!

december kirjoitti...

Kaunis takki ja hyvä väri. Ihania luontokuvia jälleen kerran!

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos kiitos. :) Tuo takin väri on kyllä jotenkin tosi mieluinen.

Makeup by Riina kirjoitti...

Tuo takki on kyllä tosi ihana! Sitä ei vaan taida saada enää muualta kuin tuplahinnalla Ebaysta! :C Kuinka pitkä oot? Mietin, että oisko tuo mulle ihan tajuton viitta, kun oon tällanen käppänä! :D

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos! :)

beautyboxbys kirjoitti...

Siitä ei ole montaakaan viikkoa kun ostin ton takin Jumbon Zarasta ja niitä oli sillon jäljellä vielä useita eri kokoisia. Oon 168cm pitkä, mutta onhan tuo nähty monella lyhyemmälläkin ihmisellä. :) Toivottavasti vielä löydät omasi.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig