maanantai 1. joulukuuta 2014

Lahjavinkkejä Jouluksi

Joulukuu starttaa huomenna käyntiin. Pimeä marraskuu on selätetty ja nyt alkaa ainakin omalla kohdallani joulun odotus. Olen ehdottomasti jouluihminen. Rakastan perinteitä ja siksi joulut toistensa perään ovat olleetkin melko samanlaisia. Samat perinteet ovat seuranneet minua aivan pienestä tytöstä asti tähän 25 ikävuoteen ja seuraavat varmasti vielä tästäkin eteenpäin. Huomenna voin perinteisesti avata sen ensimmäisen luukun joulukalenterista ja siitä se sitten lähteekin.

Lauantaina ihastelin keskustan upeita jouluvaloja. Ne toivat kaunista valoa muuten synkkään iltaan. Samalla keskustassa kuljettuani tuli mieleeni, että joululahjojen hankinta olisi hyvä aloittaa jo pikkuhiljaa. Jouluunhan ei tosiaan ole enää hirveitä aikoja. Kokosin kollaaseihin omia suosikkilahjoja, joita olen jo bongaillut tavarataloista ja netistä. Mietin aina lahjaa hankkiessa tarkasti kenelle lahja on tulossa. Millainen lahja olisi saajalle mieleinen ja samalla hyödyllinen. Suosin lahjoissa paljon kosmetiikkaa, asusteita tai syötävää. Jos lahjan haluaisi ostaa mielellään myös itselleen, niin silloin se on varmasti mieleinen myös lahjan saajalle. Kauniisti paketoitu lahja on vielä suurempi ilo.

kosmetiikkaa-lahjaksi

Suihkugeeli, vartalovoide, vartalotuoksu ja meikkipussi Victoria´s Secret

Kynsilakka Chanel

Eua de Toilette Lancóme

Huulivoide Nivea

Siveltimet Aerin

 

lahjoja

Pipo Gant

Rannekoru Michael Kors

Kynttilä Zara Home

Kaulaliina Tommy Hilfiger

 

Olen joskus tehnyt joululahjoja myös itse. Itsetehdyt suklaakonvehdit tai piparkakkutalo on aika upea lahja. Taidan kuitenkin tänä vuonna jättää väliin tuon keittiössä väsäilyn ja keskittyä tavarataloissa pyörimiseen. Suosin lahjaa ostaessa myös samantien kassalla paketoimista. Itse pääsee kummasti helpommalla, kun lahjat ovat paketoitu jo heti kättelyssä.

 

Sis. mainoslinkkejä.

 

 

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig