keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Maanantai ja uusi takki

Maanantai alkoi ihanasti koulun parissa ja varmaan ihaninta päivässä taisi olla mieletön auringonpaiste, jota en ole nähnyt marraskuussa montaakaan tuntia. Illalla kävimme ystäväni kanssa keskustassa tekemässä pieniä joululahja hankintoja. Nappasin sovituskopissa kuvan uudesta Zaran takista, jonka hankin viime viikolla ihan extempore. Tämän tyylinen takki on ollut jo pidemmän aikaa hankintalistalla ja nyt sopiva malli tuli eteen. Malli ja etenkin takin väri tuntuivat juuri sopivalta.

zaratakki

Shoppailujen päätteeksi kävimme vielä syömässä Vapianossa. Olen monesti keskustassa ollessani käynyt syömässä tässä Italialaityylisessä ravintolassa. Paikka on rento ja sinne on helppo astua sisään. Porukkaa on monesti paljon syömässä, mutta maanantaina tilaa oli ruhtinaallisesti. Loppu ilta masu olikin sitten täynnä pitsaa.

pellegrinopizza

Viikko alkoi kyllä kivoissa merkeissä. Ehkä maanantaista pitäisikin tehdä jotenkin erikoisempi päivä, jolloin voisi keksiä jotain piristävää tekemistä. Näin jokainen vikko lähtisi mukavasti käyntiin.

 

Share:

2 kommenttia

beautyful coat kirjoitti...

Kauniin värinen takki. Kivaa vaihtelua mustaan takkiin.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitti! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig