maanantai 15. joulukuuta 2014

Mannapuuroa ja mansikkaa

Sunnuntaiaamuna olo oli ihanan levännyt pitkien yöunien jälkeen. Näin pimeään aikaan vuodesta unen tarve lisääntyy selkeästi ja siksi onkin kiva saada nukkua kunnolla ilman herätyskelloon heräämistä. Kävin jo lauantaina hamstraamassa kaupasta kasan erilaisia hedelmiä, mansikoita ja leipää. Halusin tehdä pitkästä aikaa vähän erilaisen aamiaisen sunnuntain kunniaksi.

mansikkaruusut

Trooppiset hedelmät ja mansikat ovat loistava yhdistelmä niin aamupalalla kuin illanistujaisissakin. Hedelmiä mutustellessa tuli todella kesäinen fiilis. Hedelmien ja kauraleivän lisäksi tein meille totuttuun tapaan vielä lisäksi smoothien. Tällä kertaa valmistin smoothien pelkistä puolukoista ja lisäsin vielä joukkoon kaurahiutaleita sekä rahkaa. Keitän yleensä aamuisin perinteistä suodatinkahvia. Nyt halusin kuitenkin vähän erilaista kahvia spesiaaliin aamuun ja niinpä laitoin kahvikoneeseen porisemaan Nescafén Dolce Guston Americanon makuista kapselikahvia. Americano on maualtaan hieman voimakkaampaa kuin tavallinen suodatinkahvi. Olen itse vahvemman kahvin ystävä ja siksi tämä minulle uusi maku oli juuri sopivan vahva.

brunssismoothiehedelmia

Tässä alla M:n mielipide aamupalasta. Ehkä onnistuin siis? :D

passion

Aamiaisen jälkeen lähdimme salille vetämään sunnuntain treenit. Hyvien yöunien ja ruoan jälkeen treenikin maistui taas paremmalta kuin koskaan. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin rauhassa kuin tänä sunnuntaina. Olen toki saanut paljon aikaiseksikin, mutta sopivassa määrin. Laitoin joulukoristeet ja kuusen koristamaan kotia, sain siivottua ja tein ruokaa. Olen myös saanut heittää jalat pöydälle ja vain olla ja nauttia kodin rauhasta. Välillä on vain ihana olla eikä kiirehtiä mihinkään. Niin ja postauksen otsikkohan on lainaus Neon 2:n Kemiaa-biisistä. Iloista viikon alkua!

 

Share:

4 kommenttia

fruits kirjoitti...

Ihanan värikäs ja kaunis aamiaiskattaus! Ja terveellinen :)

beautyboxbys kirjoitti...

Välillä on kiva panostaa kunnon aamiaiseen...varsinkin viikonloppuna. :)

Sinni kirjoitti...

Eikä, aivan ihanan näkönen. Kadehdittaa!

http://murehteluonturhaa.blogspot.fi/

beautyboxbys kirjoitti...

Hih. :) kiitos!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig