sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Matka varattu!

Oon niin happy! Etsin pitkään sopivaa matkaa lämpöiseen kohteeseen tammikuun lopulle ja nyt vihdoin ja viimein monen mutkan takaa matka on saatu varattua.

cayolevantadokuuba

Alkuvuoden matkakohteena on tällä kertaa kauan haaveissani ollut Mauritius. Saari on suunnilleen Gotlannin kokoinen ja se sijaitsee Intian valtamerellä Madagaskarin länsipuolella. Asukkaita Mauritiuksella on n. 1,3 miljoonaa ja aikaero vain 2 tuntia Suomeen nähden.

sydanlehti

Meillä on Suomesta suora lento Mauritiukselle, joka kestää reilu 11 tuntia. Välmatkat eivät ole saarella kovin pitkiä ja siksi pääsemmekin varmasti koluamaan koko paikan läpikotaisin parin viikon loman aikana. Yllätykseksi luin, että Mauritiukselta löytyy jopa ostoskeskuksia ja paikkaa kehuttiin ostosparatiisiksi. Hieman tätä kuitenkin epäilen, mutta eiköhän me joku päivä eksytä myös ostosbulevardille ja ostoskeskuksiin tutkimaan paikallinen valikoima läpi. Hotellimme sijaitsee saaren pohjoisosassa Grand Baien alueella.

Olisimme varanneet matkan jo aikasemmin nimenomaan Mauritiukselle, mutta lento oli jo täyteen buukattu siltä päivältä kun lomamme alkaa. Onneksi peruutuspaikkoja tuli ja saimme kuin saimmekin varattua matkan tänne unelmakohteeseen. Loppuvuosi ja tammikuun alku menevätkin kepeästi lomaa odotellen.

Postauksen kuvat ovat aikaisemmilta lomilta Kuubasta sekä Dominikaanisesta tasavallasta.

 

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig