tiistai 16. joulukuuta 2014

Over knee boots

Minulla on omasta takaa muutamat ylipolven saappaat. Ne ovat kuitenkin jo muutaman vuoden takaisia hankintoja eikä malli ole ehkä enää niin tätä päivää. Muutamat ovat matalapohjaisia ja yksissä saapikkaissa on pieni korko. Kävin viikonloppuna huvikseni selailemassa valikoimaa näiden korkeiden saappaiden osalta ja sieltä löytyi useampikin suosikkisaapas Zaran, H&M:n ja Nellyn valikoimista. Monissa uusissa malleissa varsi on todella kapea, lähes ihoa myötäilevä, ja kohoaa reilusti polven yli.

 

zara-saappaat

Pidän Zaran valikoimassa sekä matalista että korollisista saappaista. Kummatkin näyttävät hyvin käytännöllisiltä arkikäyttöäkin silmällä pitäen. Tärkeäähän on kuitenkin, että kengät ovat kivan ulkomuodon lisäksi hyvät jalassa tai ainakin kävelykelpoiset.
boots

Hennes & Mauritzilta löytyi mustien saappaiden lisäksi myös ruskeita vaihtoehtoja. Olen valinnut saappaani yleensä aina mustan värisenä, mutta miksei ruskeakin toimisi vaihteeksi?

nelly

Nellyn pitkävartiset saapikkaat ovat todella pitkä- ja kapeavartisia. Näistä kolmesta nuo keskimmäiset näyttävät upeilta. Korko on kyllä melko korkean näköinen. Siksi tätä paria kannattaisi päästä ensin kokeilemaan jalkaan ja testata miltä saappaat tuntuvat kävellessä.

Eilen pidin jalassa pitkästä aikaa omia pitkävartisia saappaita. Kuvia asusta tulossa myöhemmin tällä viikolla.

 

Share:

4 kommenttia

Essi kirjoitti...

Mustat, pitkät kapeat saappaat ovat todella tyylikkäät! Omani hankin Bubbleroomista ja varsi jää juuri ja juuri polven alapuolelle. Sopii niin monen eri asun kanssa :)


www.essiesophie.blogspot.fi

Essi kirjoitti...

Ja apua kone teki tepposet! Pahoittelut! Poista toki ylimääräiset kommentit :)

beautyboxbys kirjoitti...

Niin ovat! :) Pitää katsastaa vielä Bubbleroominkin valikoima. Kiitti vinkistä.

beautyboxbys kirjoitti...

Ei mitään. ;D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig