keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Pitsiä ja kimallusta

Uudenvuoden pukeutumisessa saa (lue:pitää) olla kimallusta ja säihkettä vaikka muille jakaa. Omistan muutaman paljettihameen. Yhden hopeisena ja hieman lyhyemmän version mustana. Luulen, että uudenvuodenaaton kunniaksi puen jotain säihkyvää paljettista vaatetta päälle. Paljettisen alaosan kanssa käy kivasti yksinkertainen yläosa ja näin talvella jopa paksumpaa materiaalia oleva vaate. Tänä aamuna puin oikein kunnolla päälleni paksun kerroksen vaatetta. Ei sitten tullut mieleenkään vilkaista lämpömittaria. Oli hieman liikaa päällä, mutta tätähän nämä talven säävaihtelut ovat. Eilen -15 astetta ja tänään plussan puolella.

 

newyear

Kynähame Sequin. Itselläni on hyvin samantyyppinen hame Gina Tricotista. Pitsiliivit H&M. Huulipuna M.A.C. Jouluun, uuteenvuoteen ja moneen muuhunkin juhlaan punatut huulet tuovat juhlavuutta. Laukku Salvatore Ferragamo. Pienet clutchit ovat näppäriä juhlissa. Laukkuun ei tarvitse ottaa mukaan kuin vain ne tärkeimmät tavarat. Paita New Look. Kengät Brian Atwood.

Kävimme tänään hankkimassa herkut aattoillaksi. Hyvää ruokaa, juomaa ja rakettien katselua. Siinähän se vuosi vaihtuu mukavasti. :) Ihanaa uuttavuotta teille kaikille lukijoille!


 

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig