keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Ray Ban Aviator

Ray Banin Aviator-malliset aurinkolasit ovat olleet jo pitkään omat suosikkini nimenomaan mallinsa puolesta. Klassisen malliset pilotit käyvät yhteen monen asun kanssa. Olen ahkera aurinkolasien käyttäjä ja pidän laseja lähes ympäri vuoden tai ainakin silloin, kun aurinko pilkahtaa edes hitusen pilviharson läpi. Tällä hetkellä aurinkolaseja ei ole paljoa tullut käytettyä, mutta jos vain niille olisi käyttöä, niin todennäköisesti tähän vuodenaikaan valitsisin nämä Aviatorit. Tammikuun lopulla lasit ovat taas päivittäisessä käytössä lomamatkalla.

raybanaurinkolasit

Nämä kuvissa näkyvät lasit sain yhteistyön kautta Sunglasses Shopista. Lasien sangat ovat kultaiset ja linssien väri vihreä. Tosi perusmalli, joka on todella klassinen. Sunglasses Shopista löytyy laaja valikoima Ray Baneja sekä paljon muita laadukkaita aurinkolasimerkkejä. Ray Baneja on tässä samassa mallissa monia eri värivaihtoehtoja. Peili- mallisissa laseissa on ihania värivaihtoehtoja monissa eri sävyissä. Sinisestä keltaiseen menevistä trooppisista väreistä tulee aivan kesä mieleen. Liukuväri- malleissa on myös paljon kauniita laseja, joista moni kelpaisi myös omaan käyttööni. Olen todennut, että paras koko Aviatoreissa on 58 mm. Kokovaihtoehtoja löytyy tämän koon lisäksi kaksi: 52 mm sekä 62 mm. 58 mm on myydyin näistä kolmesta kokovaihtoehdosta.

aviatorpilottilasit

Ehkä tässä oli jollekin myös hyvä joululahjavinkki? Klassiset Ray Banit ovat varmasti monelle mieluinen lahja ja käyvät niin miehelle kuin naisellekin.

 

Yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa.

Share:

2 kommenttia

sunny day kirjoitti...

Tämä aurinkolasimalli on todellinen klassikko ja sopii sinulle kuin nenä päähän!

beautyboxbys kirjoitti...

On kyllä todellinen klassikko. Kiitti paljon. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig