torstai 18. joulukuuta 2014

Stoppi joulustressille

Olen tainnut vihdoin ja viimein oppia välttämään itseaiheutettua joulustressiä ja kiirettä näin joulun alla. Aikaisempina vuosina halusin ehdottomasti tehdä kaiken itse alusta alkaen. Tein joulukortit ja vein osan jopa kävellen postilaatikoihin. Halusin tehdä itse joulukonvehdit ja leipoa sekä koristella useita piparkakkutaloja lahjaksi. Rakastan lahjojen hankkimista, mutta olen oppinut välttämään turhan joulukrääsän ostamista. Olen ostanut ainoastaan harkiten muutaman hyödyllisen lahjan läheisimmilleni. Joulukorttien ja konvehtien teko on tältä vuodelta jäänyt suosiolla väliin ja olo on silti mitä mahtavin. Jos aikaa ja halua olisi ollut, niin toki pieni askartelu kävisi tuosta tuokiosta, mutta aikaa ei ole ollut eikä sitä haluakaan, joten olen jättänyt tältä erää väliin kaiken ylimääräisen. Turha sitä tehdä väkisin asioita vain koska aikasemminkin on tehnyt. Mielummin koristelen kuusen kauniilla koristeilla ja valoilla, sisustan kodin sopivaksi jouluun ja lämmitän kupillisen glögiä. Tälläinen fiilis nyt, ehkä toinen taas ensi jouluna.

beautybox-takkibeautybox-asu

Vietin maanantaina vapaapäivää ja päätin käydä Bulevardilla eräässä sisustusliikkeessä hakemassa pientä täydennystä astiakokoelmaan. Olen nyt joulun alla hurahtanut muutenkin taas kodin sisustamiseen ja tällä viikolla on tullut useampaankin otteeseen pyörittyä sisustusliikkeitä ympäri. Muutamia pieniä hankintoja on tullut  tehtyä ja ajattelin tehdä niistä oman postauksen vielä tällä viikolla.

beautybox-nougatbeautybox-saappaatTakki & farkut Zara, kengät Dinsko, laukku Chanel

Joulu onkin jo ensi viikolla. Ihanaa! Sieltä se tulee omalla painollaan ilman turhia sydämentykytyksiä. :)

 

Share:

2 kommenttia

hyasint kirjoitti...

Niinpä....Joulutunnelmaan riittää kynttilänvalo ja glögin tuoksu. Ja ehkä se perinteinen hyasintin tuoksu, jos ei ole allergiaa.

beautyboxbys kirjoitti...

Niin totta! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig