perjantai 5. joulukuuta 2014

Talvihuulten pelastus

Huulten kuivuus on yleinen vaiva tähän aikaan vuodesta. Tänä talvena omat huulet ovat olleet kuitenkin suht hyvässä kunnossa, sillä kovimmilta pakkasilta on vielä säästytty. Huomaan kuitenkin heti jos huulten rasvaaminen unohtuu hetkeksi. Silloin huulet kuivuvat ikävästi eikä meikki levity niihin tasaisesti. Iltaisin levitän huulille paksumman voiteen, joka hoitaa niitä yön aikana. Päivällä huulipuna tai huulikiilto koristaa huulia, mutta välillä käytän myös Baby Lipsin sävyä antavaa huulivoidetta. Sain tällä viikolla joululahjaksi Lorealilta kokeiluun Baby Lipsin kolme uutta huulivoidetta, jotka eriyisesti hoitavat huulia näin talviaikaan.

babylipsbaby

Voiteissa on välitön viilentävä ja rauhoittava vaikutus, joka tuntuu miellyttävältä huulilla. Kolmesta uudesta huulivoiteesta yksi on sävytön ja muut sävyt ovat hento persikka sekä hento koralli.

maybellinerescue

Näistä kolmesta oma lemppari on...

drrescue

...Coral Crave-hento koralli.

huulivoide

Sipaisu huulivoidetta aamuisin pitää huulet paremmin kosteutettuina ja tasaisempina. Tässä siis uusi meikkipussin asukas. Nämä uutukaiset ovat saatavilla kaupoissa tammikuussa.

 

Share:

2 kommenttia

babylips kirjoitti...

Hyvä muistutus huulirasvan käytöstä! Minulla on samaa merkkiä ja se on mielestäni hyvä merkki. Nyt vain huulirasva taskuun mukaan ja kuivat huulet ovat talvella mennyttä elämää ;)

beautyboxbys kirjoitti...

Pitäisi vain muistaa se säännöllinen huulirasvan käyttö. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig