lauantai 27. joulukuuta 2014

Winter Beauty Essentials

Ajattelin tähän väliin hieman kertoilla omia lempparituotteita kosmetiikkapuolelta tähän talviaikaan. Automaattisesti vuodenaikojen vaihtuessa vaatteet vaihtuvat kauden mukaan ja niin myös kauneustuotteet. Nyt pakkasten alkaessa iho on ollut heti kuivemman tuntuinen ja siksi onkin tärkeä keskittyä ihon hoitamiseen ja kosteuttamiseen. Itselläni on sekaiho ja pintakuivuutta esiintyy varsinkin näin talvisin.

beautybox-lumene

Lumenelta löytyy hyvä tuote kasvojen ihon kosteuttamiseen. Ultra Sensitive rauhoittava ja kosteuttava naamio sopii myös herkkäihoisille ja kaikille ihotyypeille. Tehokosteuttava naamio rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Käytän naamiota nimenomaan öisin tarpeen mukaan. Yleensä parisen kertaa viikossa. Olen löytänyt tämän naamion kosmetologin suosituksesta jo useita vuosia sitten ja se on vieläkin löytänyt oman paikkansa kylpyhuoneeni kaapista. Erilaiset öljyt ovat myös tehokkaita kosteuttajia näin talviaikaan. Omat lempparit löytyvät Lumenelta sekä Bio Oililta.

kynsilakka-lumenekynsilakat-talvelle

Hopeiset kimallekynnet ovat must näin lumen ja pakkasen keskellä. Käytän kynsilakan alla Trindin Nail Repair Natural kynnenvahvistajaa. Lakka sopii hauraille ja katkeileville kynsille ja estää kynnen liuskottumista. Hopeinen kynsilakka on Lumenen.

vartalotuoksuLdB-beautybox

Rakastan erilaisia vartalovoiteita. Voiteilla tuleekin läträttyä talvella, jotta iho pysyy tasaisena ja kosteutettuna. Mökiltä löytyi LdB:n energisoiva kosteusvoide, mikätuoksuu pirteälle sitrukselle. Muutenkin kaikki energiaa antavat sitruksen tuoksut ja kesää muistuttavat kukkaistuoksut piristävät talven keskellä. Yves Rocherin Moment de Bonheur Eua de Toilette sisältää Grassessa kasvavan Rosa centifolian uutetta. Tuoksu on raikas ja siinä on häivähdys vihreää omenaa. Vaihtelen usein eri tuoksujen välillä. Talvisin käytän hieman voimakkaampia tuoksuja ja kesää kohti mennessä saatan vaihtaa hajuvedet pelkästääm kevyisiin vartalotuoksuihin. Tuoksumaailma pitää olla kuitenkin raikas ja kevyt. Jotkut makeatkin tuoksut ovat hyviä kuten Marc Jacobsin Oh, Lola!

Blur-Lumenepohjustusvoide-beautybox

Lumenen Bright Now Blur -voide silottaa ihoa ja häivyttää huokosia. Levitän voiteen päivävoiteen päälle. Ihosta tulee ihanan sileän tuntuinen. Voide hillitsee myös kiiltoa. Tuote toimii todella hyvin meikkivoiteen alla, koska se tasoittaa tehokkaasti ihoa. Ihana tuote! Kokeilen paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita. Osa tuotteista jää käyttöön pitkiksi ajoiksi ja jotkut vain muutaman kerran kokeiluksi. Näitä tässä mainitsemiani tuotteita on tullut viime aikoina käytettyä. Mikä on ehdoton talvituote itselläsi?

 

Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Share:

1 kommentti

Tipsu kirjoitti...

Kuvassa oleva Yves Rocherin hajuvesi on ihanan tuoksuinen. Olen kokeillut :) ja voin suositella sitä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig