sunnuntai 18. tammikuuta 2015

In my Bathroom

Annan kauneusraati valitsi lempparikosmetiikkatuotteensa vuoden 2014 kattavasta valikoimasta. Mukana parhaissa kauneustuotteissa on myös monta omaa suosikkiani. Käy kurkkaamassa viime vuoden parhaat kauneustuotteet täältä. Tässä muutamia tuotteita omasta kylpyhuoneestani, mitkä ovat kovassa käytössä päivästä toiseen.

lumene-meikkivoidemeikkivoidesivellin

Monissa blogeissa ja lehdissä on hehkutettu Lumenen Longwear Blur Foundation -meikkivoidetta. Sain tuotteen itsekin Lumenelta kokeiluun ja kieltämättä se on ollut kaiken hehkutuksen arvoinen. Meikkivoide on omassa meikissäni varmaankin se tärkein tuote ja sitä kuluukin ihan kiitettävästi. Tämä meikkivoide on omaan makuuni sopivan peittävä ja pysyy iholla pidemmänkin päivän. Tämän meikkivoiteen  voi listata ehdottomasti vuoden 2014 parhaimmistoon.

Nivea

Nivean invisible for black and white deodorantti on loistava tuote. Aamukiireessä voin käyttää deodoranttia huolettomasti välittämättä tuleeko siitä tahroja vaatteisiin. Nimittäin tästä ei tahroja tule! Aamut on pelastettu. :D

sp-liquidhairkeratiinihoito

Läpiblondattu kuontalo tarvitsee erityishuomiota ja huoltamista usein. Käytän kerran kaksi viikossa Wellan Sp-sarjan Liquid Hair hoitoa. Tuote on kuin nestemäistä keratiinia pullossa. Se vahvistaa huokoista hiusta tehden hiuksen pintaan ikäänkuin suojakalvon. Hius tuntuu jämäkämmältä, hoidetulta ja vahvalta. Liquid Hairia voi käyttää monella eri tavalla. Tapa 1. Pese hiukset ja levitä tuote pyyhekuiviin hiuksiin. Puhalla föönillä viisi minuuttia ja huuhtele hiukset vedellä. Tapa 2. Pese hiukset ja jätä hoito hiuksiin. Muotoile normaaliin tapaan. Tapa 3. Pese hiukset illalla ja anna hoidon vaikuttaa yön yli hiuksissa. Huuhtele hiukset aamulla. Itse suosin tapaa 2.

invisbobble

Invisi bobble hiuslenkit ovat loistavia. Ne pysyvät hiuksissa hyvin eivätkä liu'u pois esimerkiksi salilla treenatessa. Lenkit venyvät jonkin verran käytössä, mutta ovat kyllä loppupelissä hyvin kestäviä. Tykkään! Lenkkejä on saatavana monissa eri väreissä.

Tein torstaina muutaman superhyvän ale-löydön kosmetiikkaosastolta. Nämä tuotteet esittelen myöhemmin. Monissa kaupoissa on lähtenyt tällä viikolla käyntiin alen loppukiri. Nyt on se aika, kun saattaa tehdä niitä mielettömän edullisia löytöjä. Kannattaa pitää silmät auki alehyllyjen kohdalla. Hauskaa lauantain jatkoa!

 

Share:

2 kommenttia

E kirjoitti...

Venyyneet invisibobblet saa palautettua uudenveroisiksi laittamalla ne höyryävän kuumaan veteen (kuumenna vettä esim. mikrossa mukissa melkein kiehuvaksi). Kuulin niksin kaverilta ja epäilyistä huolimatta toimii!

beautyboxbys kirjoitti...

Okei. Kiitos hyvästä vinkistä. Pitääpä kokeilla. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig