lauantai 24. tammikuuta 2015

Matkalle mukaan

Olen tehnyt muutama vuosi takaperin listan, johon olen kirjoittanut alusta alkaen kaiken mitä tarvitsee pakata mukaan, kun lähtee pidemmälle matkalle. Listalta löytyy kaikki tarpeellinen kosmetiikasta vaatteisiin ja tarvikkeisiin. Sunnuntaina kaivan listan taas esille ja pakkaaminen nopeutuu ja helpottuu huomattavasti.

Lista alkaa kosmetiikalla. Hiuksiin saa mahdutettua jo monta tuotetta. Pesutuotteet ja muotoilutuotteet ovat yksi tärkeimmistä jutuista, joita en voi olla ottamatta mukaan. Meikit ja puhdistusaineet ovat myös listan kärjessä. Luulen, että matkalaukkuni suurin painontekijä on nimenomaan erilaiset purkit ja purnukat. Niitä ilman ei vain voi elää. Suosin mahdollisuuksien mukaan matkakokoisia tuotteita. Lääkkeet, laastarit ja käsidesi kulkevat mukana meikkilaukussa. Käsidesi on myös ihan ehdoton matkakaveri laukussa. Etenkin lentokoneessa se on tosi näppärä.

Aurinkoon kun ollaan menossa, niin ehdottoman tärkeä on ottaa mukaan aurinkolasit. Niitäkin pakkaan mukaan yleensä vähintään kahdet. Iso lierihattu suojaa hyvin keskipäivän paahtavalta auringolta. Mukaan siis yksi iso lierihattu.

Kengät vievät matkalaukussa usein paljon tilaa. Siksi valitsen aina kahdet tai kolmet kengät, joita tulee takuulla käytettyä. Hyvät kävelykengät ovat listassa kenkien kohdalla ensimmäisenä. Toisena mukaan lähtee rennot rantasandaalit. Iltamenoihin pakkaan mukaan nudet avokkaat. Ne sopivat asuun kuin asuun.

Rannalla ei tule koruja juurikaan käytettyä. Rennot rannekorut sopivat rantatyyliin, mutta isot raskaat korut saavat jäädä kotiin. Huivit eivät vie laukussa juurikaan tilaa. Niitä otan mukaan muutaman. Ne toimivat asusteena ja suojana auringolta. Huivit check!

Onneksi kesävaatteet eivät vie hirvittävästi tilaa matkalaukussa eivätkä tuo paljoa lisäpainoa. Vaatekaapista mukaan saa lähteä muutamat shortsit, toppeja, treenivaatteita, muutama hame ja mekkoja. Päivällä rannalla riittää biksut ja jokin mukava rantavaate. Illalla maksihameet ovat tosi käytännöllisiä.

Tietokone ja kamera ovat tietty mukana käsimatkatavaroissa. Niitä ei voi eikä saa unohtaa. ;)

 

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Oikein ihanaa matkaa :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitoksia! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig