sunnuntai 4. tammikuuta 2015

My year 2014

Näin vuoden vaihtuessa uuteen ajattelin vielä kurkistaa hetkeksi vuoteen 2014 ja muistella mitä kaikkea vuoteen onkaan mahtunut. Uudenvuodenpäivän aamuna kysyin mieheltäni menneen vuoden kohokohtia. Sieltä tulikin paljon sellaisia asioita, joita en edes tullut muistaneeksi. Vaikka vuosi on tuntunut menneen todella nopeasti, on siinä kuitenkin ehtinyt tapahtua yhtä sun toista.

kohlantabeautybox-thaimaabeach

Matkustimme tammikuussa Thaimaan Koh Lantalle muutamaksi viikoksi. Auringonpalvomisen ja meressä lillumisen lisäksi maistelin ihania thaimaalaisia ruokia. Katselin myös kauniita auringonlaskuja ja vietin laatuaikaa rakkaani kanssa. Kiertelimme saarta skootterilla ja näimme upeita rantoja sekä patikoimme viidakossa. Oli kyllä huikea reissu.


25vsynttarit

Helmikuun lopussa pidin hyvän ystäväni kanssa yhteiset 25-vuotis-synttärit. Oli kiva järjestää pitkästä aikaa kunnon juhlat ystäville. Iltaan mahtui naurua, kuplivaa juomaa, pieni mekkokriisi ja iloista juhlimista. Tämä oli ehdottomasti yksi vuoden 2014 kohokohdista.

milanomilano-2014duomo

Maaliskuun lopussa matkustimme Milanoon. Tämä oli ensimmäinen kertani Italiassa. Rakastuin italialaiseen ruokaan ja arkkitehtuuriin. Maaliskuussa Suomessa oli vielä kylmä, mutta Milanossa tarkeni päivällä hyvin lyhythihaisessa paidassa. Tein myös tältä reissulta ehkä vuoden parhaimman ostoksen, mikä oli Chanelilta. Kaikki matkat ovat ehdottomasti niitä vuoden kohokohtia.

trendijuhliavappu

Keväällä riitti juhlia pienelle aikavälille. Lämpimät ilmat alkoivat tehdä tuloaan ja valoa tulvi ovista ja ikkunoista. Kevät on ehkä vuoden parasta aikaa. Silloin tunnen aina herääväni vahvemmin eloon. Keväällä alkoi myös mökkikausi. Mökillä aloitettu suurempi remppa alkoi hiljalleen valmistua.

aurinkokesakuviasuomenlinnamustatoppiruokia

Kesällä lomailin Suomessa. Lomaan kuului rentoa oleilua mökillä, festarit ja pieniä reissuja lähiseudulla. Ruisrock oli minulle ensimmäinen kerta festareilla. Olin jo monta vuotta haikaillut nimenomaan Ruisrockkiin ja vihdoin pääsin toteuttamaan tämän haaveen heinäkuussa. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että en taida olla festari-ihminen. Flow-festivaalit tosin olisi kiva katsastaa ensi kesänä.

Heinäkuun lopulla kuumasta hellesäästä piti ottaa kaikki irti. Otin aurinkoa riippumatossa, kävimme piknikeillä ja nautimme kylmiä drinksuja ystävien kanssa terassilla. Olen todellinen kesäihminen. Kuvia löytyykin kesäajalta kaikkein eniten.


asusteetroomassamatkakuvia

Syksyyn mahtui paljon uusia tuulia. Blogi muutti Anna&Ellit-sivustolle. Syksy oli muutenkin tosi kiireistä aikaa, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Letkeän kesän jälkeen toki täydempi kalenterikin vaatii totuttelua. Lokakuussa oli Elle Style Awards -gaala ja samalla viikolla lähdimme viettämään syyslomaa Roomaan. Italia tulikin kovin tutuksi 2014. Se oli ensimmäinen maa, mihin matkustin kahdesti saman vuoden aikana. Työn ohessa myös opiskelu on  tullut kuluneen vuoden aikana tutuksi. Opiskelu on ollut hyvin palkitsevaa ja antoisaa. Ensi keväänä koulu onkin käyty jo loppuun. Syksy ja alkutalvi menevät mielestäni joka vuosi aina yhtä nopeasti. Silloin tapahtuu niin valtavasti kaikkea, että aika tikittää kuin siivillä.

talvi
hattupuu

Kaiken kaikkiaan vuosi 2014 on ollut mieletön. Vuoteen on mahtunut paljon muutoksia, henkistä kasvua ja omien tavoitteiden toteutumista. Odotan tulevaa vuotta innolla. Siihen kuuluu ainakin matkustelua sekä iloisia hetkiä läheisten kanssa. Toki tavoitteita on tulevaisuudelle, mutta en halua olla liian tiukka niiden suhteen. Yleensä asiat menevät omalla painollaan eteenpäin ja palaset loksahtelevat paikoilleen pikkuhiljaa. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mitä haaveita on jo saavutettu eikä vain kurkottaa seuraaviin.

Kolmen viikon päästä alkaa meidän vuoden ensimmäinen matka, minkä kohteena on Mauritius. Yksi haave toteutuu heti tammikuussa. :)

 

Share:

2 kommenttia

sunshine kirjoitti...

Paljon on tapahtunut vuoden 2014 aikana. Mukavia asioita, joita toivon sinulle myös vuodelle 2015! Ihanaa Mauritiuksen matkaa!

beautyboxbys kirjoitti...

Paljon kiitos! :)<3

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig