perjantai 16. tammikuuta 2015

Piristystä purkista

Terveellisen vuoden alun myötä olen alkanut popsimaan myös säännöllisesti vitamiineja purkista. Se on ihme juttu kuinka vaikeaa on muistaa ottaa säännöllisesti vitamiinit aamuisin tai iltaisin. Onnistun jotenkin kummasti tuon vitamiinien nappailun helposti unohtamaan. Päätin ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja lisätä aamurutiineihin vitamiinien popsimisen.

vitamiineja

D-vitamiini on ehdoton lisä näin pimeään aikaan vuodesta. Olen ollut viime vuosina hyvin vähän sairaana talvisin. Epäilenkin vahvasti, että D-vitamiinilla olisi osuutta asiaan. Tänä talvena olen häätänyt flunssanalut pois nopeasti, eikä mitään pahempaa tautia ole vielä tähän kroppaan iskenyt. Nyt pitänee koputtaa puuta. ;)

Otin aivan hiljattain käyttööni minulle aivan uuden valmisteen; Imedeen tan optimizerin. Sain tuotteen testiin jo aikoja sitten, mutta aloin sitä vasta nyt kokeilemaan. Tuote auttaa ihoa valmistautumaan aurinkoon ja suojaa ihoa auringolta. Toki aurinkorasvaa pitää käyttää normaalisti auringossa oleilun aikana. Olen kokeillut vastaavia aurinkokapseleita muutama vuosi takaperin Karibian matkalla ja silloin ainakin idea toimi hyvin. Rusketuksesta tuli tasaisempi ja ehkä jopa syvempi kuin yleensä. Kapselit saavat lähteä nyt sitten matkaan mukaan vajaan kahden viikon päästä.

D-vitamiini

Hamstrasin pari purkkia Super + Totalia kosmetiikkamyymälän luontaistuoteosastolta mukaani. Tabut sisältää seitsemän superhedelmän vahvat antioksidantit ja flavonoidit sekä hyvin imeytyvät vitamiinit ja mineraalit. Sama tuote oli jo viime talvena kokeilussa. Hyväksi todettu tuote, joten tällä jatketaan superhedelmien tankkausta.

supertotal

Heitän aamuisin smoothien sekaan teelusikallisen verran spiruliina-jauhetta. Spiruliina on mikroskooppista levää, jonka tehoon astronautitkin luottavat. Levä sisältää ison määrän proteiinia sekä vitamiineja. Supermoothiella lähtee aamut kivasti käyntiin. Tällä viikolla kävin vetämässä aamutreenin salilla. Salitreenin ja aamusmoothien jälkeen olo oli voittamaton. Päivä lähti mielettömäm hyvin liikkeelle.

spiruliina-jauhe

Purkista popsittujen vitamiinien lisäksi terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta pitävät mielen ja kropan virkeänä. Eiköhän näillä eväillä tästä talvesta yli päästä. :)

 

 

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig