maanantai 19. tammikuuta 2015

Sandron brunssi

Kävimme ystäväni kanssa tänään brunssilla Eiran sydämessä sijaitsevassa ravintola Sandrossa. Tämä olikin ensimmäinen kerta itselleni kyseisessä paikassa. Olen lukenut paljon hyviä arvosteluja Sandrosta ja nimenomaan paikan suositusta brunssista. Sandrolla on toinen ravintola myös Kalliossa, mutta päätimme nyt tällä kertaa suunnatata Eiraan. Sandro tarjoaa afrikkalaisia makuja, erityisesti marokkolaistyylistä ruokaa.

sandrokuoharikaali

Eiran Sandro oli melko pieni paikka kooltaan. Ihmisiä oli niin paljon kuin pöydät vetivät, mutta asiointi sujui silti mutkattomasti. Kahdentoista aikaan paikka oli melko tukossa ja jonoa oli reilusti kassalle. Myöhemmin jono siirtyi ruokien ääreen. Hetken aikaa odoteltuamme jono alkoi hiipumaan ja pääsimme valitsemaan lautasille brunssiherkkuja.

Sandron ruoka on melko kasvispainotteista. Valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia salaatteja, marinoituja kasviksia, leipiä, juustoja ja myös lämpimiä ruokia. Lihaa ei tosiaan ollut kuin muutamassa ruokalajissa, mutta en sitä kattavan kasvisruoan rinnalle edes kaivannut. Herneet, pavut ja kasvismunakas riittivät tyydyttämään oman proteiinintarpeeni ihan loistavasti.

sandro-eira

Gluteeniton leipä sopi kivasti pääruokien kanssa naposteltavaksi. Oli ilo huomata kuinka erityisruokavaliot oli hyvin huomioitu. Jälkkäriksi yritin valita hieman kevyempiä vaihtoehtoja herkkulakon myötä. Kieltämättä erilaiset kakut näyttivät mielettömän herkullisilta, mutta niistä pysyin tällä kertaa erossa. Maistelin muutamaa smoothieta, hedelmiä ja tietysti kahvia aterian päätteeksi. Kahviin oli tavallisen maidon vaihtoehtona soijamaito. Brunssin hintaan kuului myös lasi kuohuvaa.

Pari tuntia hujahtia nopeasti hyvän ruoan ja seuran tahdittamina. Oli kiva päästä maistelemaan hieman erikoisempia makuja ja erityisesti plussaa oli maukas kasvisruoka. Brunssin jälkeen olo oli toki täysi, mutta ei lainkaan liian ähky. Ehkä söin sopivasti tai sitten kasviksilla oli oma osuutensa asiaan.

Sitten olikin jo seuraavien asiakkaiden vuoro ja me jatkoimme matkaa keskustan vaateliikkeisiin. Oletko itse kokeillut Sandron brunssia?

 

Share:

4 kommenttia

Nam kirjoitti...

Onpa herkullisen näköistä ja kasvikset keventävät mukavasti. Hyvä alku terveelliseen ruokaan!

Christina kirjoitti...

Sandron brunssi on kyllä ihana! Kävin toissaviikonloppuna herkuttelemassa siellä itsekin ja voisin hyvinkin pian mennä uudestaan!

beautyboxbys kirjoitti...

Kasvisruoka on kyllä mielettömän hyvää ja useasti myös melko kevyttä. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Eikös olekkin. :) Siellä on kyllä hyvä valikoima ruokaa monen makuun.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig