sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Teehetki

Sunnuntai on mennyt koko ajan jotain puuhatessa. Aamulla toki nukuin pitkään, mutta siitä eteenpäin olen hommaillut yhtä jos toista. Aamiaisen jälkeen kävimme M:n kanssa yhdessä salilla. Pitkien unien jälkeen energiataso oli huipussaan ja treeni meni tosi energisesti läpi. Myöhemmin söimme lounasta ja sen päätteeksi halusin maistaa Dolce Guston teemakuja. Ruoan jälkeen juon yleensä totutusti kahvia. Nyt halusin maistaa kaapissa pitkään avaamattomana ollutta pakettia Chai tea lattea.

chai-tea-latteteekristalli

Chai tea latte muituttaa mielestäni enemmän kahvia kuin teetä, mutta pidän mausta paljon. Siinä on ripaus kanelia ja kivan pehmeä maitomainen maku. Juoma on helppo valmistaa. Heittää vain kahvikoneeseen kapselit ja juoma on hetkessä valmista.

aamu-teekapseli

M valitsi omaksi teemaukseen Marrakesh style tea:n. Tässä uudessa maussa yhdistyy vihreän teen ja mintun aromit. Marrakeshissa on myös ripaus makeutta.

marrakesh

Teehetken jälkeen olen saanut kodin siivottua ja pakkausurakkakin on selätetty. Kohta pääsen painamaan pään tyytyväisenä pehmeään tyynyyn. Aamulla onkin aikainen lähtö kentälle. Tervetuloa loma!

 

Toteutettu yhteistyössä Nescafe Dolce Guston kanssa.

Share:

1 kommentti

kaffe kirjoitti...

Minulla on myös monenlaisia teepakkauksia kaapissa. Olen enemmän kahvin ystävä, mutta pitäisi tsempata ja opetella nauttimaan teehetkistäkin.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig