sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikon kuulumiset

Olen aloittanut heti vuoden alusta herkkulakon. En syö karkkia, leivoksia tai muutakaan makeaa. Olen panostanut tavalliseen ja ravitsevaan ruokaan ja pitänyt ateriavälit tasaisina. Pyrin syömään neljän tunnin välein. Ei ole kyllä tehnyt juuri mielikään mitään herkkuja. Hyvällä mallilla siis ollaan.

Treeni on kulkenut salilla kivasti. Juoksumatto on ollut kovassa käytössä. Olen kokeillut intervallitreeniä juoksumatolla. Juoksen minuutin hölkäten ja minuutin lähes täysillä.   Kymmenenminuutin jälkeen alkaa kyllä mukavasti syke kohoamaan ja hikipisarat valumaan otsalle. Aamutreenit ovat tuntuneet varsin tehokkailta kropassa. Huomenna olisi aikomus mennä taas aamulla salille!

lapaset-beautybox

Sain tiistaina tehtyä monta tuntia putkeen kouluhommia. Ne ovat roikkuneet jo pitkään to do-listalla ja nyt sain itseäni niskasta kiinni niiden suhteen. Vielä muutamia tehtäviä pitäisi tehdä ja sitten homma alkaisi olemaan paketissa.

musta-takki-beautybox

Kodin joulukoristeet ovat saaneet lähteä odottamaan seuraavaa joulua. Tykkäsin mielettömästi meidän kuusen kynttilöistä, joista loisti kaunis valo olohuoneeseen. Iltaisin telkkaria katsellessa tai aamulla juuri heränneenä himmeä valo oli juuri sopiva.

lapanen-beautyboxharmaat-asusteet

Suunnittelin lauantaina tulevan Mauritiuksen matkan sisältöä. Tarkoitus olisi ainakin käydä Pamplemoussen kasvitieteellisessä puutarhassa ihastelemassa paikallisia eksoottisia kasveja. Bongasin myös mielenkiintoisen retken Ile aux Aigrettesin luonnonsuojelualueelle. Sieltä löytyisi muutama pienempi saari Mauritiuksen rannikon ulkopuolelta. Matkaan on aikaa enää pari viikkoa. Tekisi mieli lähteä vaikka samantien.

Tänään oli aamulla taas maa täyttynyt lumella. Kävimme napsimassa asukuvat viileässä viimassa. Tuuli, lumi ja kylmyys tekevät kuvauksesta asteen haasteellisempaa, mutta saimmepahan kuvat kuitenkin otettua. Välillä kävimme tosin autossa lämmittelemässä varpaita ja sormia. :D

 

Takki Zara, Kengät Betty London, Neule Race Marine, Pipo Primark, Kaulaliina & housut GT, Laukku LV

Share:

3 kommenttia

snow kirjoitti...

Puhdas vastasatanut lumi on kaunista! Sinulla on kuvassa ihana pipo, kaulaliina, lapaset ja jumpperi. Tosi kaunis harmaa väri niissä. Harmaa on yksi mielivärejäni tällä hetkellä niin asusteissa kuin sisustuksessakin.

beautyboxbys kirjoitti...

Niin on! Harmaa on kyllä ihana väri. Sopii tosiaan myös loistavasti sinne sisustus puolellekin. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig