lauantai 7. helmikuuta 2015

Hawaiian Tropic-aurinkovoiteet

Meillä oli kotona aikamoinen satsi eri merkkisiä aurinkovoiteita viime kesältä. Kävin voiteet läpi ja heitin kaikki vanhimmat pois. Vanhentunut aurinkovoide kun ei enää suojaa ihoa niin tehokkaasti auringonpaahteelta. En lähtenyt kantamaan tänne pitkälle mitään vajaita purkkeja, vaan otin täydet voidepurkit mukaan. Täällä Mauritiuksella aurinkovoidetta on saanut kulumaan kyllä ihan kiitettävästi. Valitsin matkaan mukaan omat suosikit Hawaiian Tropicilta.

aurinkovoide

Hawaiian Tropicin Satin Protectionin 30 suojakertoimella varustettu aurinkovoide on taannut varman suojan vaalealle iholle. Iho on melko kovilla, kun näin keskitalvella lähtee Suomen pimeydestä täyteen aurinkoon. Olen aluksi levittänytkin huolellisesti koko kropalle suurella suojakertoimella varustettua aurinkovoidetta.

satin-protection

Myöhemmin, kun iho on alkanut vähitellen päivettymään ja tottumaan aurinkoon, niin olen käyttänyt saman merkin voidetta 15 suojakertoimella. Herkimmät kohdat, kuten dekoltee ja olkapäät, ovat saaneet kuitenkin paremman suojauksen.

Kasvoille käytössäni on ollut ihan oma voiteensa. 30 suojakertoimen sisältämä Hawaiian Tropic Hydration Face-voide levittyy kasvoille vaivattomasti ja on koostumukseltaan mukavan kevyttä ja hyvin levittyvää. Yleensä poskipäät ja nenä alkavat punoittamaan heti ensimmäisenä, mutta nyt kasvot ovat pysyneet tasaisen värisinä koko loman ajan.

rannalla

Lomaa on jäljellä vielä kolme kokonaista päivää, joten menenpä ottamaan vielä ilon irti tästä tropiikista. :)

Share:

3 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Onpa kaunis kuva ja ihana hattu. Nauttikaa täysin siemauksin viimeisistä lomapäivistänne kauniilla Mauritiuksella !

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos Tipsu! :)

beautyboxbys kirjoitti...

Teimme kyllä retkiä. Niistä lisää myöhemmin. :) Ostosmahdollisuudet Mauritiuksella ovat hyvin kattavat, mutta jätin tällä kertaa shoppailun minimiin.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig