lauantai 14. helmikuuta 2015

Ile des deux cocos paratiisisaari

Ile des deux cocos on Lux*-hotelliketjun omistama paratiisisaari, joka sijaitsee Mauritiuksen eteläosassa lyhyen venematkan päässä mantereesta. Lähdimme fiilistelemään hieman eri maisemia Mauritiuksen pohjoisosasta kauniisiin etelänmaisemiin.

Retki lähti aamulla aikaisin. Heräsimme kuuden aikaan (Suomen aika 4.00) ja keräsimme kamat kasaan. Hotellin aulassa saimme syödä pienen aamiaisen, sillä aamupalabuffet ei ollut vielä avoinna. Bussi haki meidät hotellilta seitsemän maissa. Ajoimme läpi Mauritiuksen sokeriruokopeltojen ja ananasviljelmien. Matkaan mahtui myös hienoja vuoristomaisemia.

Vajaan parin tunnin ajomatkan jälkeen kävimme aluksi tutustumassa luonnonsuojelualueeseen, jossa asusti mm. jättikilpikonnia. Tunnetuin yksilö oli nimeltään Big Daddy. Pääsin kuvaamaan kilpikonnia aivan läheltä. Big Daddyllä oli ikää 150 vuotta. Ihan kunnioitettava ikä. :D

Luonnonsuojelualueelta siirryimme pienen matkan päähän Ile des deux cocos saarelle. Söimme rannalla loistavan lounaan. Jälkkäriksi oli tarjolla hedelmien ja leivosten lisäksi Lux* hotelliketjun omaa jäätelöä. Oli muuten hyvää! Super hyvän ja kattavan lounaan jälkeen loikoilimme rantatuolissa, nautimme maisemista ja maistelimme drinksuja. Saaren suosituin coctail oli coco loco, joka kieltämättä maistui rantamaisemissa.

Saaripäivän jälkeen lähdimme ajelemaan takaisin hotellille. Uni tuli nopeasti bussissa pitkän päivän päätteeksi. ;)

 

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig