torstai 19. helmikuuta 2015

Lenkkareiden paluu

Olen uhmannut liukkaita kevättalven säitä ja pitänyt lenkkareita kaikesta lumesta ja jäästä huolimatta. Nahkaiset talvisaappaat alkavat kieltämättä vähän kyllästyttämään tähän aikaan vuodesta. Mukavat ja kevyet lenkkarit ovat paljon houkuttelevampi vaihtoehto pujauttaa aamulla jalkaan. Toki luottonilkkuritkit ovat olleet talvella kovassa käytössä, mutta tämän hetken liukkaat tiet eivät houkuttele korkojen kanssa tallusteluun.

nike

Nyt, kun kevät alkaa lähestymään kovaa vauhtia, niin olen tutkaillut ja ihaillut uutta lenkkaritarjontaa. Nikeltä löytyy kattavasti omia suosikkimallejani ja värejä. Ykköseksi ovat nousseet Niken Air Max Command Leatherit ja Air Maxit monessa muussakin mallissa. Myös Air Force oneja olen haikaillut pitkään. Hankin viime syksynä Roomasta yllä kuvissa näkyvät Air Max Theat. Ne ovat olleet todella monikäyttöiset ja hyvät kengät jalassa. Yksi kevään tyylikkäimmistä lenkkareista ovat monelle tutut Adidaksen Superstarit. Valkoinen väri pukee kyllä täydellisesti klassisia superstareja.

1. Nike Air Force 1 2. Air Max Command 3. Air Max 1 Ultra 4. Adidas Orginals Superstar 5. Nike Air Max Thea

 

Mitkä lenkkarit ovat tästä joukosta ylitse muiden?

 

Yhteistyössä Spartoon kanssa. Sis. mainoslinkkejä.

Share:

1 kommentti

Mukavuus ennen kaikkea kirjoitti...

Kaikki ottaisin, mutta ehkä tällä hetkellä n:o 5 miellyttää pirtsakalla värillään. Tosi kiva, että lenkkareita voi käyttää muutenkin kuin lenkillä. Ne ovat vaan niin hyvät kävellessä eivätkä jalat kipeydy.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig