lauantai 21. helmikuuta 2015

The Beach

Hyvää viikonlopun alkua sinne ruudun toiselle puolelle. Viikko on mennyt hurjaa vauhtia töiden merkeissä. En voi uskoa, että olen ollut jo reilun viikon töissä loman jälkeen. Toisaalta tuntuu, että arki alkoi vasta, mutta kaipaan kyllä kovasti taas auringossa loikoilua ja loman kiireettömyyttä. On ollut kyllä superhienoa huomata kuinka valoisaa alkaa jo olemaan. Päivät tuntuvat koko ajan pidemmiltä ja valoisemmilta. Kyllä se kevät tekee tuloaan. Pieni rutistus vielä tätä talvea.

Nämä kuvat on otettu Ile Des Deux Cocos -saarella. Täältä voit käydä kurkkaamassa lisää juttua kyseisestä paikasta. Saaren pohjoispuoli oli hyvin tuulinen ja aallot olivat korkeita täällä päin saarta. Voimakkaiden aaltojen ja merenkäynnin takia uimista ei suositeltu saaren pohjoispuolella. Maisemat olivat kuitenkin upeat. Halusinkin ottaa kuvia näissä rauhoittavissa ja kauniissa maisemissa. Olimme ainoat ihmiset täällä, joten tällä kertaa kuvailun sai suorittaa hyvinkin rauhassa.

Vaikka sää olikin pilvinen ja tuuli puhalsi, niin ilma oli kuitenkin pehmeän lämmintä.

Toppi Adidas, lippis Stadium, kengät Mango, aurinkolasit Ray Ban

Kiireisen viikon jälkeen on edessä kiva viikonloppu. Menemme huomenna tyttöjen kanssa syömään ja juhlistamaan samalla synttäreitä. Omat synttärini ovat tulossa maaliskuun alussa ja ystävättäreni synttärit olivat reilu viikko takaperin, joten tähän väliin olisi juhlistamisen aika. Sunnuntai meneekin luultavasti ihan rentoilun ja ulkoilun merkeissä. Kaikkea kivaa siis luvassa. :)


Mitäs tykkäätte näistä rantakuvista?

Share:

2 kommenttia

Memmu kirjoitti...

Jos selkäpuolelta nyt on se juttu mistä pitäis tykätä??

beautyboxbys kirjoitti...

Tai sitten esim. nämä aika upeat rantamaisemat. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig