keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Weekend

Helou! Viikonloppu meni täällä todella mukavasti juhlinnan merkeissä. Niinkuin aikaisemmin kirjoittelinkin, niin olimme viettämässä ystävieni kanssa synttäreitä lauantaina. Aloitimme illan dinnerillä Boulevard Socialissa. Aluksi skoolasimme Boulevard Cosmopolitaneilla ja sen jälkeen maistelimme useampaa herkkua kuten grillattuja tiikerirapuja, lammasburgeria sekä maukasta kanaa.

Loppu ilta menikin viereisessä raflassa. Enpä muista milloin olisi tullut tanssittua yhtä paljon kuin lauantaina. :D Super hauskaa kuitenkin oli ja sehän on se pääasia. Sunnuntaina vietin "en tee mitään"-päivää eli hyvin rennoissa merkeissä tuli oltua.

Tilasin juuri äsken pari lippua ensi kesän Weekend Festareille. Ihan ekstempore ostos, mutta totesimme että nyt ne liput on hankittava ennenkuin ovat loppuunmyyty. Lomalla tulee siis käytyä ainakin yksillä festareilla. Kesä ja festarit. Sitä odotellen. :)

P.S Kamera jäi lauantaina suosiolla laukun pohjalle, mutta Instagramin puolelta löytyy muutama kuva illasta @beautyboxbys

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig