sunnuntai 15. helmikuuta 2015

White hat & kimono

Rantalomalla ollessani varmasti eniten käytössä ovat vaatekaapista biksut, aurinkolasit, jokin rento rantavaate ja tietysti hattu. Nämä loman asukuvatkin koostuvat pääosin näistä rennoista ja mukavista rantsuvaatteista, mutta tosiaan niitä siellä helteessä tuli eniten pidettyäkin. Päivisin aurinkolasit saivat toimia meikkinä eikä hiuksiakaan tullut laitettua sen ihmeemmin. Oli kyllä rentouttavaa olla päivät ihan naturellina ilman meikkiä. Hankin ennen lomaa ripsienpidennykset, mitkä antoivat kuitenkin kivasti huoliteltua ilmettä meikittömälle naamalle. Olin positiivisesti yllättynyt hyvin luonnollisen näköisistä ripsienpidennyksistä, sillä kauhuskenaariona olivat feikin näköiset mauttomat ripset.

kesaHattu Street Market, kimono H&M, Bikinit GT, aurinkolasit Rayban

Illallisella oli päällä toki sinne sopivammat vaatteet, mutta niiden asujen kuvaus osoittautuikin vähän haasteellisemmaksi. Aurinko alkoi hiipumaan kuuden maissa ja me lähdimme illalliselle vasta seitsemän jälkeen, kun pimeys oli jo vallannut tropiikin.

Kuvissa oleva musta pitsinen kimono oli yksi suosikkivaatteistani matkalla. Olen ihan hullaantunut erilaisiin kimonoihin ja nyt keväällä aion bongailla niitä lisää vaatekaupoista. Valkoinen hattu oli löytö Mauritiukselta ja se olikin ainut ostos tältä matkalta. Hatulle on kyllä löytynyt valtavasti käyttöä ja varmasti tulee olemaan kovassa käytössä myös tulevana kesänä. Mitäs tykkäät tästä rantalookista?

Share:

1 kommentti

BLACK AND WHITE kirjoitti...

HATTU ON KAUNIS JA TYYLIKÄS. KIMONO ON TOSI KIVA UIMA-ASUN KANSSA. MUSTA-VALKOINEN VAAN ON AINA HYVÄ.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig