maanantai 23. maaliskuuta 2015

Back home

Saavuin tänään takaisin Suomeen viikonloppumatkalta Köpiksestä. Viikonloppu perjantai aamusta alkaen meni kaiken kaikkiaan todella nopeasti ja meillä oli ihan huiput kolme päivää. Matkaan mahtui hiusjuttuja, koulutusta, juhlintaa ja tietenkin paljon shoppailua. Itse kaupunkiin emme kerenneet tutustumaan sen syvällisemmin, mutta kuitenkin Kööpenhaminasta  jäi mukavat fiilikset. Kesäaikaan olisi kiva pyörähtää kaupungissa uudestaan ja tutustua Kööpenhaminaan vielä syvällisemmin.

Kuvittelin lähtiessäni, että matkalla voisi avata kevään terassikauden, mutta ennemminkin päällä olisi voinut olla pilkkihaalari. Ilma oli todella viileää viikonloppuna ja olimme kaikki varautuneet hieman lämpöisempään säähän.

Perjantaina hotellille saavuttuamme saimme kaikki Sebastianin pussukat mukaan, josta löytyi juuri sopivat tuotteet viikonlopulle. Sebastianilta löytyy paljon omia lempparituotteita niin hiusten muotoiluun kuin pesuun ja hoitoonkin.

Hauska viikonloppu on nyt tosiaan takanapäin. Kieltämättä olo on aika väsynyt nyt, joten palaan Kööpenhaminan tapahtumiin ensi viikon puolella. :)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig