lauantai 14. maaliskuuta 2015

In love

Löysin hiljattain upean pinkin värisen Lancómen huulikiillon. Kiillon nimi "In love" sopii kuin nenä päähän huulikiillon sävyn suhteen. Ihastuttava pinkki sävy sopii raikkaaseen kevätmeikkiin juuri täydellisesti. En ole jostain syystä aiemmin käyttänyt näin voimakkaan sävyisiä kiiltoja laisinkaan. Pinkit ja muut tummemmat sävyt huulilla ovat olleet omassa meikkipussissani vain huulipunan muodossa. Voimakkaan värinen huulikiilto antaa todella freesin ilmeen meikkiin juuri kiiltonsa ansiosta. Arkena kiilto sopii kevyemmän meikin kanssa käytettäväksi. Juhlavassa meikissa pinkillä kiillolla saa kivasti pirteyttä kokonaisuuteen.

Lancome-inlove

Toivotan viikonlopun tervetulleeksi In love huulilla. Tänään on luvassa kiva ilta dinnerin merkeissä. Ihanaa viikonloppua! <3

Share:

2 kommenttia

Spring kirjoitti...

On totta, että vuodenajoilla on iso vaikutus niin pukeutumisessa, meikeissä kuin sisustuksessakin. Nimenomaan värien suhteen on kiva vaihdella. Keväällä alkaa kaivata vaaleampia ja kirkkaampia sävyjä ja syksyn tullen värimaailma muuttuu tummempaan suuntaan.

beautyboxbys kirjoitti...

Näin juuri. Ihminen kaipaa vaihtelua. On toisaalta ihan huippua, että täällä Suomessa on neljä vuodenaikaa. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig