torstai 5. maaliskuuta 2015

Kolme kosmetiikkasuosikkia

Tämän hetken kolme kosmetiikkalemppariani ovat tässä.

Color Maskin Platinum-hiusnaamio on pitänyt blondit kutrit hopeisen sävyisinä ja hyväkuntoisina viime viikot. Olen sekoittanut KC:n Color Maskin sävyjä Platinum ja Pearl keskenään. Sävy on ollut juuri sopivan viileä menemättä kuitenkaan liian mattaiseksi. Ihan vinkkinä: tällä hetkellä Emotioneissa KC:n Color Maskit ovat vain 9,90 €. Olen hamstrannut jo useamman purkin kaupasta kotiin. Sunnuntaina pääsen hemmotteluun hiusteni kanssa. Uudet raikkaat raidat hiuksiin piristävät ulkonäköä kummasti.

Yves Rocherin tuotteet ovat hintalaatusuhteeltaan hyviä. Blackberries-käsivoide tuoksuu tummille marjoille ja hoitaa kuivat kädet hetkessä kuntoon.

Jenkeissä ja Lontoossa reissatessa olen pistäytynyt aina Victoria´s Secretin myymälöissä. Kyseisen merkin alusvaatteet ovat upeita eikä heidän kosmetiikassakaan ole valittamista. Bongasin Victoria´s Secretin vartalotuoksuja sekä voiteita nyt täältä Suomestakin. Yllätyksekseni koruliike Glitter myi valikoimissaan näitä herkullisen tuoksuisia tuotteita. Hintaa vartalotuoksulla oli 14,90 €. Omaksi lemppariksi tuoksuista valikoitui tämä pirteän oranssi pullo Amber Romancea.

Eilen jo mainitsinkin, että tänään iltapäivä menee day spa:ssa. Sateisen päivän keskellä oli ihana vetäistä pehmeä kylpytakki päälle, tossut jalkaan ja istahtaa hetkeksi nauttimaan vihreää teetä löhötuoliin. Hetken rentoilun jälkeen minulle tehtiin ensin jalkahoito hierontoineen. Seuraava tunti meni kosteuttavan ja kirkastavan kasvohoidon parissa. Day spa:ssa vietetyn iltapäivän jälkeen olo oli kuin uudesti syntynyt.

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Sain lahjaksi tuota oranssia Amber Romancea. Kivan raikas tuoksu. Tykkään :)

beautyboxbys kirjoitti...

Amber Romance on kyllä ihana tuoksu. Sopii hyvin kesään. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig