maanantai 30. maaliskuuta 2015

Koruja ja kosmetiikkaa

Viikonloppu starttasi kivasti. Pistäydyin ystäväni kanssa aivan keskustan tuntumassa sijaitsevassa Aallonkodissa järjestetyssä koru- ja luonnonkosmetiikkakutsuilla. Tarjolla oli pienen naposteltavan ja kuohuvan lisäksi  valikoima ihastuttavia W1 Editin koruja sekä The Butikin luonnonkosmetiikkaa.

W1 Editin rannekorut pistivät heti ensimmäisenä silmään. Rannekorut ovat yksi heikkouteni ja niitä onkin helppo yhdistää asuun kuin asuun. En pidä tavallisesti paljon koruja kerralla, mutta ranteessa saa olla iso röykkiö rannekoruja. Kaulakoruja en käytä juuri lainkaan. Etsinnöissä olisi kaunis siro hopeinen kaulakoru, mikä sopisi monen asun kanssa yhteen.

Vaikka olenkin hyvin huono sormusten käyttäjä, niin kutsuilta lähti mukaani muutama siro sormus. Ihastuin merkin kauniisiin sormuksiin, joita voi yhdistellä kivasti keskenään.

Osa The Butikin tuotteista on jo minulle ennestään tuttuja ja hyväksi todettuja. Paikalla oli laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa ja samalla oli mahdollista saada infoa tuotteista ja hyviä vinkkejä niiden käyttöön. Edustettuna oli luonnonkosmetiikkaa monelta eri sarjalta.

valo

Pienten ostosten jälkeen jatkoimme ystäväni kanssa iltaa dinnerin merkeissä. Muuten viikonloppu menikin lähinnä töiden parissa. Tänään kävin pyörähtämässä Messukeskuksessa Kevätmessuilla. Kellojen siirto on tehnyt päivästä jotenkin tosi kiireisen, vaikka eihän päivästä ole käytännössä mennyt kuin yksi tunti pois. Ehkäpä tekemistä on vaan taas ollut liikaa? :)

Share:

2 kommenttia

Ansku kirjoitti...

Nämä rannekorut kolahti heti, ja merkki ennestään vieras. Täytyy tutustua. Kiitos vinkistä, ja mukavaa maanantaita! :)

www.peaceandstyle.fi

beautyboxbys kirjoitti...

Hyvä että tykkäät.:) Kiitos, samoin sinne!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig