maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kuluneen viikon kuulumiset

Ihanaa Naistenpäivää ihanaiset!

Kuluneeseen viikkoon on mahtunut monia ikimuistoisia hetkiä. Alkuviikosta vietin synttäreitä, joita tosin juhlimme jo hyvissä ajoin ennen oikeaa päivää. Itseasiassa juhlinta jatkuu vielä ensi viikonloppuna, kun menemme M:n kanssa illastamaan kahdestaan. Ravintola tosin on vielä hakusessa. Vaikka olen ollut hyvissä ajoin liikkeellä, niin silti monet suositut paikat ovat jo täynnä pöytävarauksista. Gaijiniin olisi kiva päästä, mutta katsotaan mihin lopulta päädymme.

Keskiviikkona sain vietyä opiskelut päätökseen. Alkukesästä on luvassa siis ainakin omien valmistujaisten juhlintaa. Wuhuu! Keskiviikkoiltapäivä kului hyvällä omalla tunnolla Helsinki Day Spa:ssa.

Viikon päätteeksi vietimme lauantaina tyttöjen iltaa ystävättäreni luona. Ilta kului hyvän ruoan, juoman, musiikin ja kikattelun tahdittamana. Tosin ilma olisi saanut olla vähän suotuisampi meille. Aamulla väännetyt kiharat eivät kauaa tuulessa ja kosteassa säässä kestäneet, kun käppäilimme kohti keskustaa.

Tänään olen saanut tehtyä kotona kaikki rästihommat pois päiväjärjestyksestä. Pääsin tänään myös työkaverini hiuskäsittelyyn. Nyt tyvikasvu ja keltaisuus ovat tässä kuontalossa hetkeksi historiaa. Tukka hyvin kaikki hyvin, vai mitä? :)

Share:

4 kommenttia

Ansku kirjoitti...

Haha! Nimenomaan. Meikäläisen viime kampaajakäynnistä onkin taas jo aikaa... :D

www.peaceandstyle.fi

Opiskelija kirjoitti...

Tykkään tosi kovasti sun blogista!

Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
Kiitos jo etukäteen!

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

beautyboxbys kirjoitti...

Joo jotenkin kummasti ne käyntivälit aina venyvät. :) Vaikka työkseen taikoo ihmisille ihania hiuksia, niin se oma kuontalo unohtuu helposti.

beautyboxbys kirjoitti...

Hei kiitoksia! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig