tiistai 17. maaliskuuta 2015

Posh Tattoos

Instagramissa ja monissa blogeissa vilahtelee valtava määrä kuvia kimaltelevista kultaisista ja hopeisista tatuoinneista iholla. Kyseessä on kevään ja kesän uusin trendi; Posh Tattoos. Samantyyppisiä tatskoja on nähty jo aikaisemmin muualla maailmalla, mutta nyt trendi on rantautumassa myös Suomeen.

Tatuoinnit on nopea ja helppo kiinnittä iholle veden avulla puolessa minuutissa. Tilasin Posh Tattoot Nellyltä (täältä). Arkeista voi leikellä oman maun mukaan eri kokoisia ja pituisia kuvia ja kiinnittää sitten iholle. Oma mielikuvitus on vain rajana kuinka omaperäisen tyylin haluaa luoda. Tatuoinneilla saa taiteiltua säihkyvän ilmeen kiinnittämällä niitä esim. käsiin rannekorumaisesti, dekolteelle, selkään tai miksei kesällä vaikka jalkoihinkin.

posh-tattoos

Luulen, että ensi kesänä näitä tullaan vielä näkemään paljon esim. festareilla ja kesän juhlissa. Kimaltelevat tatskat ovat kuin asusteita iholla ja korvaavat vaikka osan koruista. Tatuoinnit saa helposti poistettua iholta öljyn avulla. Muuten niiden kestävys on 4-6 päivää.

Mitä pidät uudesta villityksestä?

Sis. mainoslinkin.

Share:

6 kommenttia

Camilla1 kirjoitti...

Heti kun sanotaan ihotarra tai koristetatuointi, niin iskee fläsäri lapsuuden epäsiisteistä leikkitatuoinneista. :D Kyllä yllätti positiivisesti! Nuohan näyttää kauniilta. Juurikin korumaisia. Varmasti upea ruskettuneella kesäiholla.

summergirl kirjoitti...

Sopii varmasti hyvin kesän juhliin korujen asemasta. Hauska juttu tulevalle kesälle :)

Ansku kirjoitti...

Tykkään hurjasti ja mikäli tulee vastaan, ostan kyllä pois :)

www.peaceandstyle.fi

beautyboxbys kirjoitti...

Juu sama juttu. :D Nää tatskat on kyllä yllättävän kestäviä iholla ja tosi siistin näköisiä. Kesää odotellessa. ;)

beautyboxbys kirjoitti...

No ehdottomasti. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Varmasti löytyy kohta kaupoistakin. Netistähän saa kyllä tilattua. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig