perjantai 13. maaliskuuta 2015

Sporty vibes

Tänään keväisen aurinkoinen sää helli Suomea ja kyllähän ihmiset olivat kaupungilla yhtä hymyä. Vietimme mieheni kanssa yhteistä vapaapäivää kaupungilla kaupoissa kierrellen ja käväisimme myös pitkästä aikaa yhdessä syömässä. Lämpöisempi sää sai minut pukemaan hieman keväisempää vaatetta ylle. Villakangastakki sai jäädä kotiin, kun päälle lähti kevyt tikkitakki. Vapaapäivänä halusin pukea hieman rennompaa ja sporttisempaa vaatetusta. Valkoiset lenkkarit, lippis ja aurinkolasit kruunasivat rennon asun. Oli ihana fiilis pukea kevyempää vaatetta ja fiilistellä kevättä. Juuri täydellinen vapaapäivä.

Takki Primark, Lippis & Villapaita Stadium, Kengät Dinsko, Farkut & Aurinkolasit Zara, Laukku LV

Kävimme Stockalla ja Sokoksella tutkailemassa jotain uutta kotiin. Mukaan lähti Iittalan Essence punaviinillaseja. Pyörähdin vielä myöhemmin H&M Home-myymälässä, mistä tarttui mukaan muutamia pieniä sisustusjuttuja.

Loppuviikko meneekin hurjaa vauhtia. Toivottavasti aurinko paistaisi vielä viikonloppunakin yhtä lämpöisesti.

 

Share:

4 kommenttia

Sunshine kirjoitti...

Kiva vapaa-ajan asu! Rentoa, mutta lämmintä. Vaikka aurinko paistaakin ihanasti, niin varsinkin Helsingin keskustassa käy usein viileä tuuli. Joten maltti on valttia kevätpukeutumisen suhteen.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitti Sunshine. :) Varsinkin aamut ja illat ovat olleet todella kylmiä. Päivällä vielä tarkenee auringossa hieman kevyemmällä vaatetuksella. Toivottavasti ne lämpöiset kevätilmat tulevat pikaisesti myös tänne Suomeen.

Kia Karin kirjoitti...

Tää on kyllä kiva asu! Itseäkin viehättää sporttisuus yhdistettynä tietyllä tapaa kuitenkin skarppiin asuun ja tää toimii niin hyvin :-)

Ja aurinko luo näihin kuviin ihan oman tunnelmansa. Ihanaa, että kevät on taas täällä<3

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos Kia Karin <3 ripaus sporttia toimii yllättävästi monessa asussa. Onneksi se kevät on vihdoin täällä! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig