sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Treffi-ilta

Vaikka näemmekin mieheni kanssa lähes päivittäin, niin silti arkena ei välttämättä kerkeä vaihtamaan kuin nopeat kuulumiset. Kiire ja työntäyteinen arki syö energiaa eikä arkisin pysty viettämään sitä yhteistä laatuaikaa rakkaan kanssa. Välillä aikataulut menevät totaalisesti ristiin. Joskus vaihdamme kotiovella läpsyt, kun työt menevät aivan eri vuorokauden tahdissa.

Vietimme eilen pitkästä aikaa oikein kunnon deitti-iltaa kahdestaan. Puimme parhaimmat päälle ja suuntasimme alkuillasta syömään Ravintola Torniin. Aluksi suunnittelin illan raflaksi Farangia tai Gaijinia, mutta olin pöytävarausten kanssa liian myöhään liikkeellä. Aloitimme Tornissa illan alkupaloilla, mitkä olivatkin suussasulavia. Pinaatti-fetapiiras oli nappivalinta ja se vei kyllä kielen mennessään. Pääruoaksi söin karitsaa, mikä oli valitettavasti hieman pettymys. Lihaa oli melko vähän ja voin kyllä sanoa, että annoksesta jäi melkein nälkä. Muuten ruoka oli kyllä maukasta, mutta olisin kaivannut hieman enemmän lihaa luiden sijasta. :D

Myöhemmin jatkoimme Tornin ylimpään kerrokseen ihastelemaan öistä Helsinkiä. Kesällä Tornin terassi tarjoaa varmasti kivat puitteet nauttia auringosta Helsingin kattojen yllä. Tornista suuntasimme Brondaan, mutta käännyimme jo ulko-ovella pois. Baari oli niin tukossa, että päätimme etsiä hieman rauhallisemman paikan, missä pääsi istumaan ja juttelemaan kasvotusten.

Päädyimme Aleksilla sijaitsevaan Hard Rock Cafehen. Tästä paikasta löytyy muuten ihan mieletön tarjonta erilaisia coctaileja varmasti jokaisen makuun. Oli kyllä kiva lauantai "treffien" merkeissä. ;D Puhuttiin juuri, että varmasti otetaan taas pian uusiksi.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig