keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Viikonlopun dress code Kööpenhaminassa

Pakkailin jo eilen illalla hiljalleen tavaroita kasaan ja hahmottelin vaatetusta viikonlopulle. Olen jo jossain vaiheessa maininnutkin, että matkustan tässä kuussa Kööpenhaminaan. Luvassa on huippuviikonloppu Köpiksessä ja tämä onkin minulle eka kerta kyseisessä kaupungissa. Lähdemme aikaisella lennolla perjanaina ja tulemme takaisin Suomeen sunnuntaina.

Matka on Sebastianin järjestämä Eclipse Art -viikonloppu, mikä pidetään nyt neljättä kertaa. Kolmeen päivään mahtuu paljon mielenkiintoista ohjelmaa muodin ja etenkin hiusten parissa. Kaikki alkaa perjantaina aamupäivällä auringonpimennyksestä, minkä jälkeen pääsemme kuulemaan luentoa auringonpimennyksestä, taiteesta sekä muodista.

Mekko House of Fraser, Laukku Chanel, Nahkatakki Balmain, Kengät Yoins, Aurinkolasit Miu Miu

Viikonlopun dress code on kokomustaa perjantaista sunnuntaihin. Perjantaina on luvassa myös Art & Neon Partyt ja sinne pitäisi vielä löytää jokin fearless neon -asuste. Onneksi kaapista ei puutu mustia vaatteita, joten asujen löytäminen matkaan mukaan ei ole ainakaan tähän asti tuottanut mitään suurempia ongelmia. Tosin yritän vielä metsästää sitä neonasustetta perjantain bileisiin. Mistä ihmeestä sellainen löytyisi?

Trenssi Pink Queen, Kengät & Laukku Saint Laurent, T-paita Shopmrsh, Toppi Club L

Kerron lisää matkasta viimeistään ensi viikon puolella ja toki lisäilen ahkerasti fiiliksiä Kööpenhaminasta Instagramiin @beautyboxbys. Odotan jo innolla perjantaita!

Share:

4 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Oikein mukavaa ja mielenkiintoista matkaa Kööpenhaminaan :)

Pauliina.K kirjoitti...

Glitteristä on ainakin ennen löytynyt paljon Neon-värisiä koruja! :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos Tipsu. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos vinkistä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig