keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Apteekkikosmetiikkaa kokeilussa

Moikka ja mukavaa viikonalkua! Täällä on lähtenyt viikko vauhdikkaasti käyntiin töiden merkeissä. Kävin tänään tekemässä jalkatreenin salilla ja nyt olo on raukea. Kohta silmät menevät väkisin kiinni. :D Halusin tulla kuitenkin vielä kertomaan Lumenen LAB Hydrasmooth -tuotteista, joita olen testaillut viikon verran.

Hydrasmooth-tuotteet kosteuttavat ja silottavat ihoa tehokkaasti. Sarjaan kuuluu kaksi eri kosteusvoidetta kasvoille sekä silmänympärysvoide. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkälle iholle. Itselläni on hyvin vähän kokemusta entuudestaan apteekkikosmetiikasta. Joitain puhdistustuotteita on tullut aikoinaan kokeiltua, mutta muuten en tunne apteekkikosmetiikkaa juurikaan. Lumenen LAB-tuotteiden tuotekehitys pohjautuu Lumenen lääketeolliseen taustaan, puhtaisiin pohjoisen luonnon raaka-aineisiin sekä uusimpiin teknologioihin.

Olen käyttynyt yleensä silmänympärysgeeliä, mutta kuivan ihon ansiosta voide toimii omalla kohdalla ehdottomasti paremmin. Täyteläinen ja kosteuttava Hydrasmooth silmänympärysvoide on toiminut loistavasti. Voide on kehitetty ylläpitämään ihon suojakerrosta sekä vähentämään turvotusta. Lisäksi se on täysin hajusteeton.

Olen vuorotellut kahden kosteusvoiteen välillä. Hydrasmooth-linjasta löytyy kaksi eri kosteusvoidetta: light, normaali/sekaiho sekä rich, normaali/kuiva iho. Kevyempi light-voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa juuri sopivasti. Tämä voide toimii hyvin meikin alla tai silloin jos iho ei ole erityisen kuivassa kunnossa. Paksumpi rich-kosteusvoide on ollut käytössä lähinnä yövoiteena tai silloin kun iho on huutanut paksumpaa kosteusvoidetta. Olen käyttänyt paksumpaa voidetta myös meikin alla. Jos näistä kahdesta voiteesta pitäisi valita, niin päätyisin kevyempään lightiin. Se imeytyy tarpeeksi nopeasti eikä ole lainkaan liian paksun tuntuista iholla.

Hydrasmooth-tuotteet sopivat kaikenikäisille naisille. Sarjan silmänympärysvoide on hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi, kun täysiä anti-age-tehoja ei vielä tarvita.

Pieni kuivuus ihollani tuntuu vaivaavan lähes aina kesää lukuunottamatta pintakuivan ihon ansiosta. Tietysti päivittäinen meikkaaminen ja kasvojen puhdistaminen meikeistä kuivattaa omalta osaltaan, mutta pitää vain muistaa käyttää tarpeeksi kosteuttavia voiteita. Hydrasmooth-tuotteissa on ollut ainakin tarpeeksi kosteutusta kerta heitolla.

Käytätkö itse apteekkikosmetiikka?

Tuotteet saatu blogin kautta.

Share:

4 kommenttia

Kepa kirjoitti...

Itse sain Livboxista tuon rich päivävoiteen kokeiluun. Ainakin oletan niin, sillä voide on todella paksua. Talvella voide olisi ollut täydellinen niin ilta kuin aamukäyttöönkin. Passaa toki nytkin varsinkin suihkun jälkeen, kun ihoni kiristää ja alkaa hilseillä. Olinkin jo ehtinyt harmitella kun Livboxista tuli talven aikana kerta toisensa jälkeen niin kevyitä päivävoiteita. Olisipa tämäkin voide tullut pakkasten aikaan!

beautyboxbys kirjoitti...

Tuo rich-voide on kyllä hyvin kosteuttavaa. Toimii yövoiteena täydellisesti. Harmi kun talvella ei ollut vielä kyseistä tuotetta. Silloin sitä kosteutta kyllä tarvitaan. :)

Nuori kirjoitti...

kuinka paljon nuo apteekista maksavat? :)

beautyboxbys kirjoitti...

Hinta on à 17,50€/kpl. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig