tiistai 14. huhtikuuta 2015

Blondi nahkatakissa

Lauantai huumasi minut auringolla ja lämmöllä, joten innostuin myös sunnuntaina pukeutumaan nahkatakkiin sekä mekkoon. Aamupäivällä vanhemmilleni mennessä nahkatakki ja mekko osottautuivat juuri nappivalinnaksi. Aurinko paistoi ja lämpötila oli juuri bueno. Muutama tunti tästä eteenpäin aurinko katosi pilvien taakse ja sade sekä tuuli tuiversivat keväisen kylmästi. Näin se kevätsää vaihtelee yhden päivänkin sisällä laidasta laitaan. Tänään nappasin aamulla ihan suosiolla kevyen villakangastakin päälle, eikä muuten ollut yhtään liikaa vaatetta.

Muuten viikonloppu meni osaksi töissä ja sunnuntaina ihan vain rentoillen. Lauantai-iltana vedetty jalkatreeni salilla tuntui aika mukavasti sunnuntaina kävelylenkillä. Tänään tuli käytyä myös treenaamassa. Selkä ja rintalihakset saivat vuorostaan kyytiä. Huomenaamuna olisi vielä luvassa aeroobinen treeni ennen muutaman päivän salitaukoa.

Tykästyin itse jotenkin todella paljon tähän nahkatakki ja mekko-komboon. Vaikka asu on kauttaaltaan musta, niin silti se ei ole mielestäni tylsä. Mustaa kokonaisuutta piristää Zaran vihreät aurinkolasit. Nahkatakkiaika on vuodesta loppupeleissä aika lyhyt. Kesällä nahkatakki hiostaa ja kylmällä ilmalla se ei lämmitä pätkääkään, päinvastoin. Unohdan usein ottaa nahkatakin käyttöön ja siksi sen käyttökerrat ovat vuodessa hyvin vähäiset. Ehkä tänä keväänä yritän tsempata ja etsiä itsestäni nahkatakki typyn.

Nahkatakki Lindex, Mekko Mango, Laukku Chanel, Sormukset W1 Edit, Aurinkolasit Zara

Share:

2 kommenttia

Tint kirjoitti...

Villainen neule nahkatakin alla pidentää takin käyttökautta huomattavasti, samoin iso huivi kaulassa. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Totta. Kiitos vinkeistä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig