sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Candy nails

Kevät on mennyt tajutonta pikavauhtia eteenpäin ja ensi viikolla vietetäänkin jo vappua. Sain lähetyksen Lumenelta, mistä paljastui kasa toistaan herkullisempia kynsilakkasävyjä. Nämä Natural Coden lakat sopivat täydellisesti kevään rientoihin. En ole vielä kerennyt lakkaamaan itselleni karkkisia vappukynsiä, mutta taidanpa illalla telkkarin ääressä taiteilla superherkulliset kynnet itselleni.

Kesän 2015 trendikynsilakkakokoelmassa on neljä pastellista sävyä: läpikuultava nude, bebe-leivoksen vaaleanpunainen, keväinen vaaleanturkoosi sekä hehkuva koralli. Lisäksi kokoelmassa on neljä päällyslakkaa, joilla saa loihdittua karkkimaisia efektejä minkä tahansa lakan päälle. Kahdessa tehostelakassa on mukana sydänkuvioita ja kahdessa muussa kukkakuvioita. Voisiko lakat enään söpömmäksi mennä?

nails

Muuten tämä viikonloppu on mennyt osakseen töissä. Olin eilen Indiedaysin blogigaalassa. Tänään olo on hieman töttöröö, vaikka ilta menikin lähinnä vesilasi kourassa. Pitkään valvominen tekee kuitenkin tehtävänsä. Muuten ilta oli oikein onnistunut ja oli ihana tavata kaikkia blogi-kollegoja ihan livenä. Oli huippua! :)<3

Kohta pitäisi vähän siistiytyä ja lähteä viettämään sunnuntaita miehen vanhempien luokse. Kuvia eilisestä asusta tulossa heti huomenna. Kivaa sunnuntaita!

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig