sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Coachella Style

Tänä viikonloppuna vietetään ensimmäistä Coachella-festivaaliviikonloppua Kaliforniassa. Vaikka Suomen kesän festareihin onkin vielä hetki aikaa, niin halusin silti jo fiilistellä festarimuotia. Coachella-festareilta, jos mistä, löytää upeita festarityylejä, joita voi käyttää inspiraationa myös omaan festari- ja kesäpukeutumiseen.

Näin luot Coachella-tyylin:

- Hiukset saavat olla rennosti auki. Suolasuihkeella ohueenkin hiukseen saa hyvin rakennetta ja volyymiä. Rennot kiharat, letitykset, erilaiset sulat ja päähineet viimeistelevät tyylin. Hiuspuuterilla saa myös pöyhittyä nopeasti tuuheutta hiuksiin.

- Koruja saa olla paljon. Sormuksia, nahkaisia rannekoruja sekä koruröykkiöitä kaulassa ja ranteissa. Siirtotatuoinnit koristavat nyt myös ihoa korujen tapaan.

- Vaatteet ovat hippityylisiä. Revittyjä farkkushortseja, boheemeja kesämekkoja, napapaitoja, hapsuja ja pitsiä. Päivällä aavikolla paahtaa kuuma aurinko, mutta auringon laskettua lämpötila laskee. Illala nahkatakki tai kimono lämmittävät sopivasti. Nyt myös leveälahkeiset housut ovat in!

festival

- Viime vuosina kukkaseppeleet ovat näkyneet voimakkaasti kesän festarimuodissa. Nyt kuitenkin hatut ja korupannat jyräävät hempeät kukat.

- Buutsit, maiharit tai nilkkurit sopivat festareille käytännöllisyytensä puolesta.

- Meikkiä ei tarvitse miettiä liikaa. Kaunis päivetys iholla, viimeistellyt kynnet ja aurinkolasit kruunaavat tyylin.

Kuvat: Pinterest

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig