keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

EIMI Styling

Olin tänään viettämässä iltaa Wellan Studiolla jo hieman vappuisissa tunnelmissa. Studio oli koristeltu ilmapalloin ja tarjolla oli hattaraa, poppareita, mansikoita ja muita herkkuja. Wella lanseeraa täysin uuden yksilöllisyyttä korostavan EIMI-hiustenmuotoilusarjan. Pääsin tutustumaan tähän uutuus-sarjaan syvemmin. Kouluttajat tekivät lavalla trendikkäitä kampauksia ja mallien hiukset olivat värjätty uuteen uskoon.

EIMI-styling

EIMI-sana on muinaiskreikkaa ja tarkoittaa "minä olen". Sarjan tuotteet ovat tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat erottua joukosta ja etsivät uusia tapoja ilmaista itseään. Sarjasta löytyy 24 tuotetta hiusten pohjustukseen sekä viimeistelyyn. EIMI:in on kerätty Wellan kaikkien aikojen suosituimmat tuotteet, mutta mukaan mahtuu myös täysin uusia muotoilutuotteita.

Kampauksissa näkyi todella paljon kiharaa pienestä käkkärästä isoihin Hollywood-laineisiin. Kampausten teossa on hyvä muistaa, että tuotteet sekä pohjatyö ovat kaiken A ja O. Jos kampauksen pohjatyö on tehty hyvin, niin se kestää helposti useamman päivän. Sateisella säällä asia on sitten aivan toinen. :D

Lavalla näkyi paljon värikkäitä hiuksia hattara-väreistä voimakkaampiin ja syvempiin sävyihin. Tämän hetken yksi trendikkäin väri on grannyhair eli syvempi harmaa. Innostuin myös itse eilen värjäilemään omia vaaleita hiuksia pastellisen liilaksi. Sain päivällä idean uuteen väriin ja keräsin inspiraariota Pinterestistä. Nyt pää onkin vähän eri näköinen. Kuvia tästä uudesta omasta hiustyylistä tulossa tällä viikolla. :)

Share:

2 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Ihanan wappuisia hiusvärejä! Kivan pehmeitä sävyjä. Hauskaa wappua ilmoista huolimatta!

beautyboxbys kirjoitti...

Eikö? :) Kiitos samoin sinne.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig