perjantai 3. huhtikuuta 2015

Keväisiä vartalotuoksuja

Voimakkaat hajuvedet eivät ole oma juttuni. Suosin kevyitä ja raikkaita tuoksuja ja siksi vartalotuoksut ovat varsinkin arkikäytössä osoittautuneet itselleni sopiviksi vaihtoehdoksi.

vs

Victoria´s Secretiltä löytyy tunnetusti valtava määrä ihania vartalotuoksuja. Hankin pakkauksen, mikä sisältää viittä eri tuoksuvaihtoehtoa. Värikkäät putelit ovat hauskan näköisiä kylppärissä ja tuovat kevään ja kesän mieleen. Victoria´s Secretin tuoksut ovat melko kevyitä ja makeahkoja. Osa on enemmän hedelmäisiä ja osa taas syvempiä tuoksumaailmaltaan.

Pullojen pienehkön koon ansiosta niitä on helppo kantaa myös laukussa mukana ja lisäillä tuoksua tarvittaessa päivän mittaan. Normaalin kokoinen vartalotuoksu on kooltaan 250 ml, kun taas näissä pienemmissä koko on 60 ml. Tuoksuja on kiva vaihdella päivän ja menojen mukaan ja siksi hankinkin pakkauksen, mistä löytyi monta tuoksua samassa paketissa.

Putelit istuvat aika hyvin myös tähän pääsiäisteemaan. Ihanaa hengähtää taas hetki, kun vapaita on kerrankin hieman enemmän samaan syssyyn. Ihanaa ja rentoa pääsiäistä! :)

Share:

4 kommenttia

Orange kirjoitti...

Minulla on käytössä tuo oranssi tuoksu. Olen pitänyt siitä. Nuo pullot ovat tosiaan kauniin värisiä ja ihana väripläjäys keväiseen kylppäriin :)

beautyboxbys kirjoitti...

Oranssi on kyllä mieletön tuoksu. Värikkäät pullot piristävät kieltämättä näin talven jälkeen. :)

heidi kirjoitti...

Nuo on niin ihania! Ja ihana blogi sinulla! ^_^

beautyboxbys kirjoitti...

Niin ovat! :) Kiitos Heidi. Mukava kuulla! <3

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig