keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Klassinen trenssi

Takkini on vaihtunut kevään aikana moneen otteeseen untuvatakista kevyempään trenssiin. Eilen aamulla oli kieltämättä toivoton olo, kun lunta pyrytti täydeltä taivaalta ja maa oli valkoisena. En nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin vetäistä untuvatakki päälle ja lähteä sateenvarjon kanssa rämpimään kohti työpaikkaa. Onneksi tänään on ollut parempi ilma. Ehkäpä tämän kevään viimeinen takatalvi oli nyt tässä?

Viime viikolla kerkesin pitämään jo muutamana päivänä ohumpaa trenssiä. Trenssi kuuluu takeissa ehdottomiin suosikkeihini. Se on helppo yhdistää mekon, hameen tai housujen kanssa yhteen. Trenssi on aina muodikas ja tuskinpa trenssi menee koskaan täysin pois muodista.

Uusi pikkulaukku ja Acne Studios:in harmaa villahuivi valikoituivat asusteiksi mustan Zaran trenssin kanssa. Housut GT, Saappaat Tamaris.

Acne Studios:in harmaa kaulahuivi on ihanan pehmeä ja todella lämmin. Olin yrittänyt etsiä kyseistä huivia Suomesta jo pidemmän aikaa, mutta se on tuntunut olevan monesta paikasta loppuunmyyty. Bongasin onnekseni Kööpenhaminasta kyseisen huivin  harmaassa sävyssä. Kannatti avata suunsa kaupassa ja kysäistä myyjältä huivia, kun se ei osunut omiin silmiin.

Nyt vain odottelen ilmojen lämpenemistä ja trenssin takaisin käyttöönottoa. Mitä pidät simppelistä arkiasusta?

Share:

4 kommenttia

Tipsu kirjoitti...

Kaunis harmaa huivi. Tosi monikäyttöinen ja lämmittää mukavasti. Musta trenssi on ajaton ja tuntuu, että se on muodissa aina. Kiva asu arkeen.

Camilla1 kirjoitti...

Nää kelit on olleet kyllä ihan järkyttäviä! Ei oikein tiedä milloin laittaisi päälle kumpparia ja milloin turkisvuorista kenkää, kun tulee vuoroin lunta ja vettä. :D Noh, luotan siihen, että se kirpasee sen viikon-parin ja sitten kevät tulee rytinällä.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos Tipsu! :)

beautyboxbys kirjoitti...

No näinpä. :D Ehkäpä se kevät kohta saapuu..

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig